Împachetări cu carne de vită, salată și roșii

Carnea de vită, Salata verde și roșii ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 348 calorii, 32g de proteine, și 12g de grăsime. Pentru $2.85 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați salată verde, pudră de chili, roșii și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Împachetări cu salată de pui precum P. F. Changs-împachetările cu salată sunt delicioase și un aperitiv unic de care se bucură mulți oameni, Împachetări Cu Salată De Vită, și Împachetări cu salată de anghinare și carne de vită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, amestecați pudra de chili, oregano, chimen și sare. Frecați amestecul pe ambele părți ale cărnii de vită.
Lăsați să stea 10 minute la temperatura camerei.
Setați controlul cuptorului la fiert.
Așezați carnea de vită pe raft în tigaia broiler. Se fierbe cu 3 până la 4 inci de la căldură aproximativ 10 minute pentru o coacere medie, întorcându-se o dată sau până la coacerea dorită.
Tăiați în felii de 1/8 inch.
Tortilla caldă conform instrucțiunilor de pe pachet. În castron mic, amestecați smântână și hrean.
Întindeți 3 linguri de amestec de hrean peste fiecare tortilla; acoperiți fiecare cu 1 cană de salată și 1/4 cană de Roșie. Se acoperă cu carne de vită. Înfășurați tortilla în jurul umpluturii.