Zăbrele Cookie-Uri
Cookie-urile cu zăbrele ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 23 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 231 calorii, 3G de proteine, și 12g de grăsime pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână vanilie, ou, zahăr și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Zăbrele-top Blackberry Pie {zăbrele top pie tutorial foto}, Cookie-Uri Bells & Holly Lattice: Afine, Ciocolată Albă, Portocală Și Ghimbir, și Plăcintă cu piersici cu zăbrele pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un robot de bucătărie sau castron, combinați făina, 1/4 cană zahăr și sare.
Adăugați unt și rotiți sau tăiați cu un tăietor de patiserie până se formează firimituri fine. Într-un castron mic, bateți oul cu vanilia pentru a se amesteca.
Se adaugă în amestecul de făină și se învârte sau se amestecă cu o furculiță până când aluatul este umezit uniform și începe să se aglomereze. Apăsați într-o minge, apoi împărțiți-o în jumătate.
Pe o bucată de folie de plastic de 12 x 15 inci, folosind mâinile, rulați o jumătate de aluat într-un buștean lung de 6 inci; acoperiți cu o altă bucată de folie de plastic. Cu un sucitor, rulați jurnalul într-un dreptunghi uniform, gros de 1/4 inci, de aproximativ 6 inci lățime și 9 inci lungime (marginile pot fi zdrențuite). Repetați pentru a rula restul de aluat jumătate.
Transferați fiecare dreptunghi pe o foaie de copt de 14 x 17 inci și răciți până când este ferm, 15 până la 20 de minute.
Lucrul cu un dreptunghi la un moment dat (păstrați alte refrigerate), transferați la o placă. Trageți foaia superioară de folie de plastic și tăiați aluatul transversal în 16 benzi de aproximativ 1/2 inch lățime și 6 inci lungime. Pe o foaie de copt de 14 x 17 inci căptușită cu pergament de gătit sau o foaie de copt antiaderentă cu unt, aranjați patru benzi într-un model tic-tac-toe: două paralele, apoi două deasupra, perpendiculare pe prima, la aproximativ 1 inch distanță. Apăsați ușor acolo unde benzile se încrucișează. Repetați pentru a modela cookie-urile rămase, distanțându-vă la cel puțin 1/2 inch pe foile de copt (veți avea nevoie de două).
Se presară cu 2 până la 3 linguri de zahăr.
Coaceți prăjiturile într-un cuptor obișnuit sau cu convecție 325 până când se rumenesc ușor la margini, 20 până la 25 de minute; comutați pozițiile foii la jumătatea coacerii.
Transferați foile în rafturi pentru a se răci. Cu o spatulă largă, slăbiți ușor fursecurile.