Zwieback
Zwieback ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru farfurie. O porție conține 166 calorii, 5g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru 19 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână apă caldă, ou, lapte și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Zwieback Rolls.
Instrucțiuni
Încălziți laptele la foc mediu-mare într-o cratiță mică și grea la 180 sau până când se formează bule mici în jurul marginii (nu fierbeți).
Adăugați unt; se amestecă până se topește. Se amestecă ulei, 5 lingurițe de zahăr și sare; se răcește la temperatura camerei.
Se dizolvă 1 linguriță de zahăr și drojdie în apă caldă într-un castron mare; lasa sa stea 5 minute.
Adăugați amestecul de lapte în amestecul de drojdie; se amestecă pentru a combina.
Adăugați oul; se amestecă bine cu un bici. Puneți ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivel cu un cuțit.
Adăugați făină în amestecul de drojdie, 1 cană la un moment dat, amestecând până se formează un aluat moale. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor înmuiată; frământați 5 minute (aluatul se va simți ușor lipicios).
Așezați aluatul într-un castron mare acoperit cu spray de gătit, întorcându-vă pentru a acoperi partea superioară. Acoperiți și lăsați să se ridice într-un loc cald (85), fără curenți, 30 de minute sau până când se dublează dimensiunea. (Apăsați ușor două degete în aluat. Dacă rămâne indentarea, aluatul a crescut suficient.) Punch aluat în jos; se acoperă și se lasă să crească 30 de minute sau până când sa dublat în dimensiune. Puneți aluatul în jos; acoperiți și lăsați să se odihnească 5 minute.
Împărțiți aluatul în jumătate; împărțiți fiecare jumătate în 6 porții egale.
Rotiți fiecare porție într-o minge. Lucrând cu 1 bilă la un moment dat (acoperiți aluatul rămas pentru a preveni uscarea), apăsați ușor sau rotiți fiecare bilă într-un oval lung de 2 1/2 inci pe o suprafață făinoasă.
Rotiți fiecare oval strâns, începând cu o margine lungă, apăsând ferm pentru a elimina buzunarele de aer; strângeți cusătura și capetele pentru a sigila.
Așezați rulouri, coaseți părțile laterale în jos, pe o foaie mare de copt acoperită cu hârtie pergament. Acoperiți și lăsați să crească 45 de minute sau până la dublarea dimensiunii.
Preîncălziți cuptorul la 37
Coaceți la 375 timp de 15 minute sau până când rulourile se rumenesc pe fund și se rumenesc ușor deasupra.
Scoateți din tigaie, și se răcește pe rafturi de sârmă.
Notă: pentru a prăji zwieback, Preîncălziți cuptorul la 30
Feliați fiecare rolă pe lungime în felii groase de 1/2 inci. Aranjați feliile într-un singur strat pe o foaie de copt.
Coaceți la 300 timp de 20 de minute sau până se rumenesc ușor; întoarceți feliile și coaceți încă 5 minute sau până când sunt crocante.
Scoateți din tigaie; se răcește pe rafturile de sârmă.