Zuppa Inglese: Fleac
Zuppan Inglese: fleac ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 3,89 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 982 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o mai degrabă scumpe rețetă pentru fanii mâncării scoțiene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore. Mergeți la magazin și ridicați pudră de cacao, gălbenușuri de ou, făină și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 61%. Încercați Zuppan inglese, Zuppan Inglese, și Panini Inglese pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, cu fundul greu, combinați laptele și fasolea de vanilie sau coaja de lămâie și încălziți la foc mediu-mare până la un foc foarte mare, dar nu lăsați să fiarbă.
Între timp, într-un castron mare, combinați gălbenușurile de ou, făina și zahărul și bateți cu un bici până când amestecul este galben pal și formează o panglică atunci când biciul este ridicat din castron.
Odată ce laptele s-a fiert la foc mic, scoateți tigaia din plită și turnați 1/2 din lapte în amestecul de ouă, amestecând constant. Întoarceți acest amestec înapoi în tigaie cu laptele și amestecați la foc mare cu o lingură de lemn până când amestecul acoperă spatele unei linguri.
Se toarnă jumătate din smântână într-un bol din oțel inoxidabil așezat deasupra unei băi de gheață pentru a se răci și se amestecă cacao și ciocolată în crema rămasă, asigurându-se că s-a dizolvat complet în amestec.
Turnați crema de ciocolată într-un bol separat care a fost așezat deasupra unei băi de gheață pentru a se răci.
Tăiați fiecare ladyfinger în jumătate pe lungime și presărați jumătățile cu cele 3 lichioruri. Odată ce cremele s-au răcit, într-o caserolă mare, așezați un strat de ladyfingers înmuiate, urmat de un strat de cremă de vanilie, urmat de un strat de ladyfingers, urmat de un strat de cremă de ciocolată, repetând această procedură până când toate ingredientele sunt epuizate.
Lasă să stea 1 oră, apoi servește.