Zuppa di Pesce din Amalfi

Zuppa di Pesce din Amalfi
Zuppa di Pesce din Amalfi este un fără lactate și pescatarian rețetă cu 4 porții. Pentru $7.4 pe portie, această rețetă acoperă 47% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 745 calorii, 41G de proteine, și 36g de grăsime. 41 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți roșii, ceapă, morcov și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma pâinea, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Pâine Cu Banane ca desert. Câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este excelent. Încercați Supă De Pește Zuppa Di Pesce, Zuppa Di Pesce, Cioppino sau tocană de pește, și Zuppa di pesce alla napoletana (tocană de pește în stil napolitan) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o caserolă mare, încălziți uleiul de măsline la foc moderat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
2
Adăugați fulgii de țelină, usturoi, ceapă și piper și gătiți până devin translucide, aproximativ 6 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
țelinățelină
UsturoiUsturoi
PiperPiper
CeapăCeapă
3
Adăugați sosul de roșii, vinul și roșiile și dați la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De RoșiiSos De Roșii
TomateTomate
VinVin
4
Adăugați peștele și crustaceele, acoperiți și aduceți la fierbere. Descoperiți și reduceți focul la foc mic până când crustaceele s-au deschis, 5 până la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrustaceeCrustacee
PeștePește
5
Prăjiți pâinea și, încă fierbinte, frecați cu usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
PâinePâine
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
6
Așezați 1 felie în fiecare din cele 4 boluri. Împărțiți fructele de mare între cele 4 boluri, apoi împărțiți bulionul între boluri și presărați fiecare bol cu pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
Fructe De MareFructe De Mare
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Se ornează cu frunze de maghiran.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MaghiranMaghiran
8
Serviți imediat.
9
Într-o cratiță de 3 litri, încălziți uleiul de măsline la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
10
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți până se înmoaie și se rumenesc ușor, aproximativ 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
11
Adăugați cimbru și morcov și gătiți încă 5 minute, până când morcovul este destul de moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
CimbruCimbru
12
Adăugați roșiile și sucul și aduceți la fierbere, amestecând des. Coborâți focul și fierbeți timp de 30 de minute până când sunt groase ca cerealele fierbinți. Se condimentează cu sare și se servește. Acest sos deține 1 săptămână în frigider sau până la 6 luni în congelator.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
TomateTomate
SucSuc
SareSare

Echipamente

DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate74
Revista