Zucchini și supă de porc

Supa de dovlecei și carne de porc ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă servește 10. Pentru $ 1.5 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 166 calorii. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. 33 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sosul de stridii, roșiile uscate la soare, Cotletele de porc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ulei vegetal ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cafea Cu Afine #SundaySupper ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 67%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Supă cremă de dovlecei cu chipsuri de dovlecei, Carne de porc și dovlecei cu Orzo, și Carne de porc prăjită cu dovlecei pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați făina într-o pungă de plastic resigilabilă.
Adăugați cuburi de porc. Sigilați punga și agitați pentru a acoperi. Într-o tigaie mare, încălziți 1 linguriță de ulei la foc mediu.
Se adaugă carnea de porc și se rumenesc în ulei timp de aproximativ 8 până la 10 minute. Pune deoparte.
Într-un vas de supă de 5 până la 8 litri, încălziți lingurița rămasă de ulei la foc mediu.
Adăugați ceapa, usturoiul și ardeiul gras.
Se sotează doar câteva minute până se înmoaie, dar nu se rumenesc.
Adăugați carne de porc rezervată, dovlecei, bucăți de roșii uscate la soare, ciuperci, roșii tăiate cubulețe, bulion de pui, sos de stridii, busuioc, oregano, sare și piper.
Se încălzește până aproape de fierbere, apoi se reduce căldura și se fierbe timp de 10 până la 15 minute.
Se presară cu brânză și se servește.