Zucchini și ciuperci într-un sos de unt de lămâie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați dovleceii și ciupercile într-un sos de unt de lămâie. Această rețetă servește 4 și costă 68 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 135 calorii, 2G de proteine, și 13g de grăsime pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, ciuperci cremini, coajă de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Paste orecchiette de pui și dovlecei de 30 de Minute cu sos de unt de lămâie, Brioșe De Porumb Cu Dovlecei Cu Ciuperci Și Sos De Ardei Roșu, și Sparanghel și ciuperci în unt de lămâie-cimbru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În tigaie de 10 până la 12 inci, topiți 1 lingură de unt și ulei de măsline la foc mediu-mare.
Adăugați ciuperci; gatiti aproximativ 5 minute, aruncand ocazional, pana se rumenesc.
Adăugați dovleceii; gatiti, amestecand ocazional, aproximativ 3 minute, pana se rumeneste usor.
Adăugați usturoiul; gatiti 1 minut mai mult.
Scoateți tigaia de pe foc. Se amestecă sucul de lămâie și restul de 1 lingură de unt. Se condimentează cu sare și piper.
Presară deasupra coaja de lămâie.