Zucchini și brânză

Zucchini și brânză
Zucchini și brânză este un fără gluten, primar și vegetarian garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 270 calorii. Pentru $1.63 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, dovlecei, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 46%, ceea ce e bine. Încercați Dovlecei la grătar cu brânză albă și flori de dovlecei, Dovlecei umpluți cu șuncă și brânză, și Quiche Cu Brânză De Dovlecei pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor o caserolă medie.
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
CuptorCuptor
2
Topiți untul într-o tigaie la foc mediu. Se amestecă dovlecelul și ceapa și se fierbe 5 minute, sau până când ceapa se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
UntUnt
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
În vasul de caserolă pregătit, amestecați dovleceii, ceapa, roșiile și ardeiul verde. Se condimentează cu condimente italiene și se acoperă cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente ItalieneCondimente Italiene
Ardei GrasArdei Gras
TomateTomate
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
BrânzăBrânză
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
4
Coaceți 25 de minute în cuptorul preîncălzit sau până când brânza este topită și cu bule.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate12
Revista