Zucchini Vinete Lasagna

Zucchini Vinete Lasagna
Zucchini vinete Lasagna ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 12 și costă 84 de cenți pe porție. Acest fel principal are 196 calorii, 12g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați dovlecei, frunze de busuioc, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Zucchini Vinete Lasagna, Lasagna de dovlecei-vinete-ciuperci, și Lasagna de vinete-dovlecei cu Fontina.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Aranjați feliile de vinete într-un singur strat pe mai multe straturi de prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
3
Se presară uniform cu 1/2 linguriță sare; lăsați să stea 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare
4
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați ceapa și usturoiul în tigaie; saut 2 minute, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați restul de 1/4 linguriță sare, 1/4 linguriță piper negru, oregano, ardei roșu și roșii; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți timp de 10 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
Ardei RoșuArdei Roșu
TomateTomate
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
SareSare
7
Combinați busuiocul, ricotta și restul de 1/2 linguriță de piper negru într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
Brânză RicottaBrânză Ricotta
BusuiocBusuioc
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Întindeți 1/2 cană de amestec de roșii în fundul unui vas de copt de 13 x 9 inch acoperit cu spray de gătit. Aranjați 4 tăiței peste amestecul de roșii; se acoperă cu jumătate de vinete și jumătate de dovlecei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
VineteVinete
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
PastePaste
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
TomateTomate
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
9
Întindeți amestecul de ricotta peste legume; acoperiți cu 4 tăiței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
PastePaste
Brânză RicottaBrânză Ricotta
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
10
Întindeți 1 cană de amestec de roșii peste tăiței; strat cu feliile de vinete și dovlecei rămase. Aranjați restul de 4 tăiței peste legume și întindeți amestecul de roșii rămas peste tăiței. Se acoperă uniform cu mozzarella. Acoperiți cu folie acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, ScurseCutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
LegumeLegume
VineteVinete
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
PastePaste
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
TomateTomate
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
11
Coaceți la 350 timp de 35 de minute. Descoperiți și coaceți încă 25 de minute sau până se rumenesc. Se răcește timp de 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista