Dovlecei umpluți: Zucchini Ripieni ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 789 calorii, 30g de proteine, și 58G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 4,31 USD pe porție. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 18 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Un amestec de usturoi, roșii, frunze de cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 88%, acest fel de mâncare este extraordinar. Încercați Zucchini Umplute: Zucchini Ripieni, Un Picnic umplut: roșii umplute cu Tunan și anghinare, ardei roșu, dovlecei umpluți cu Fetan și năut, mere Macintosh umplute cu nuci și zahăr brun, și Carciofi Ripieni: Anghinare Umplute pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Tăiați dovlecelul și tăiați-l pe jumătate pe lungime. Folosind o lingură sau un baller de pepene galben, îndepărtați carnea făcând un canal în centrul fiecărei jumătăți de dovlecei, lăsând 1/4-inch în jur și capetele închise. Se toacă aproximativ excesul de carne de dovlecel și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Pepene Galben
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit Pentru Pepene
3
Într-o tigaie de 10 până la 12 inci, încălziți uleiul de măsline până la fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți la foc mediu-mare până se înmoaie, aproximativ 6 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Ceapă
5
Adăugați bucățile de dovlecei și mielul mărunțit și gătiți până când mielul este fiert, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Miel
6
Scurgeți grăsimea din amestecul de miel și puneți-o într-un vas mare de amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miel
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De Amestecare
7
Adăugați ouăle, jumătate din frunzele de mentă și sosul de roșii și amestecați bine. Condimentați atât amestecul, cât și bărcile de dovlecei cu sare și piper. Umpleți amestecul de miel în bărcile de dovlecei și îngrămădiți-l sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Sos De Roșii
Mentă
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Ouă
Miel
8
Așezați într-un vas de copt rezistent la cuptor, suficient de mare pentru a ține toți dovleceii și presărați cu pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Cuptor
9
Coaceți timp de 20 până la 25 de minute, până când sunt crocante deasupra și îndepărtați.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
10
Se servește cald sau la temperatura camerei și se presară cu frunzele de mentă rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mentă
11
Într-o cratiță de 3 litri, încălziți uleiul de măsline la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
12
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți până se înmoaie și se rumenesc ușor, aproximativ 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Ceapă
13
Adăugați cimbru și morcov și gătiți încă 5 minute, până când morcovul este destul de moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcov
Cimbru
14
Adăugați roșiile și sucul și aduceți la fierbere, amestecând des. Coborâți focul și fierbeți timp de 30 de minute până când sunt groase ca cerealele fierbinți. Se condimentează cu sare și se servește. Acest sos deține 1 săptămână în frigider sau până la 6 luni în congelator.