Zucchini Umplute: Zucchini Ripieni

Zucchini Umplute: Zucchini Ripieni
Dovlecei umpluți: Zucchini Ripieni ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 789 calorii, 30g de proteine, și 58G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 4,31 USD pe porție. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 18 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Un amestec de usturoi, roșii, frunze de cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 88%, acest fel de mâncare este extraordinar. Încercați Zucchini Umplute: Zucchini Ripieni, Un Picnic umplut: roșii umplute cu Tunan și anghinare, ardei roșu, dovlecei umpluți cu Fetan și năut, mere Macintosh umplute cu nuci și zahăr brun, și Carciofi Ripieni: Anghinare Umplute pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Tăiați dovlecelul și tăiați-l pe jumătate pe lungime. Folosind o lingură sau un baller de pepene galben, îndepărtați carnea făcând un canal în centrul fiecărei jumătăți de dovlecei, lăsând 1/4-inch în jur și capetele închise. Se toacă aproximativ excesul de carne de dovlecel și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Pepene GalbenPepene Galben
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit Pentru PepeneCuțit Pentru Pepene
3
Într-o tigaie de 10 până la 12 inci, încălziți uleiul de măsline până la fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți la foc mediu-mare până se înmoaie, aproximativ 6 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
5
Adăugați bucățile de dovlecei și mielul mărunțit și gătiți până când mielul este fiert, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
MielMiel
6
Scurgeți grăsimea din amestecul de miel și puneți-o într-un vas mare de amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MielMiel
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
7
Adăugați ouăle, jumătate din frunzele de mentă și sosul de roșii și amestecați bine. Condimentați atât amestecul, cât și bărcile de dovlecei cu sare și piper. Umpleți amestecul de miel în bărcile de dovlecei și îngrămădiți-l sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Sos De RoșiiSos De Roșii
MentăMentă
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
OuăOuă
MielMiel
8
Așezați într-un vas de copt rezistent la cuptor, suficient de mare pentru a ține toți dovleceii și presărați cu pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
9
Coaceți timp de 20 până la 25 de minute, până când sunt crocante deasupra și îndepărtați.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Se servește cald sau la temperatura camerei și se presară cu frunzele de mentă rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MentăMentă
11
Într-o cratiță de 3 litri, încălziți uleiul de măsline la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
12
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți până se înmoaie și se rumenesc ușor, aproximativ 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
13
Adăugați cimbru și morcov și gătiți încă 5 minute, până când morcovul este destul de moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
CimbruCimbru
14
Adăugați roșiile și sucul și aduceți la fierbere, amestecând des. Coborâți focul și fierbeți timp de 30 de minute până când sunt groase ca cerealele fierbinți. Se condimentează cu sare și se servește. Acest sos deține 1 săptămână în frigider sau până la 6 luni în congelator.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
TomateTomate
SucSuc
SareSare
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții4
Scor De Sănătate42
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista