Zucchini Tomato Toss necesită în jur 10 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 8 porții cu 66 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Un amestec de dovlecei, cățel de usturoi, oțet de vin roșu și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan dieta. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Cu o lingură scor de 22%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Zucchini Tomato Toss, Zucchini Tomato Toss, și Zucchini Tomato Toss.
Instrucțiuni
1
Într-un castron de servire, combinați dovleceii, roșiile și ceapa. Într-un borcan cu un capac bine fixat, combinați ingredientele rămase; se agită bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Se toarnă peste amestecul de dovlecei și se aruncă ușor pentru a acoperi. Se acoperă și se dă la frigider cel puțin 2 ore.