Zucchini-Tini
Zucchini-Tini necesită aproximativ 35 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 555 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană servește 2 și costă $2.36 pe portie. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de dovlecei, dovlecei, sake nefiltrat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 13%. Încercați Shiksa-Tini, Covor rosu-tini, și Linge-Tini pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Pentru a face apa de dovlecel: radeți dovlecelul pe găurile mari ale unei răzătoare de cutie și puneți-l într-o sită cu ochiuri fine peste un castron; se presară cu un vârf de sare și se lasă să stea 15 minute. Apăsați dovlecelul pentru a extrage cât mai multă apă.
Puneți siropul simplu, apa de dovlecel, sake și gin într-un agitator de cocktail umplut cu gheață. Se agită bine și se strecoară în 2 pahare de martini răcite. Plutiți o felie de dovlecel în fiecare băutură și serviți imediat.
Puneți zahărul și apa într-o cratiță mică și aduceți la foc mic la foc mediu; se amestecă până se dizolvă complet zahărul. Se răcește și se transferă într-un recipient etanș. Siropul poate fi păstrat la frigider până la 1 lună.