Zucchini muraturi necesită aproximativ 35 minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.03 pe portie, veți obține o farfurie care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 324 calorii. Mergeți la magazin și ridicați oțet de cidru de mere, borcane de conserve, semințe de țelină și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 50 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Cu o lingură scor de 37%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Zucchini Muraturi, Zucchini Muraturi, și Murături De Dovlecei Vechi.
Instrucțiuni
1
Puneți dovleceii și ceapa într-un bol mare, acoperiți cu apă și amestecați sarea până se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Lăsați legumele să se înmoaie în apa sărată timp de cel puțin 2 ore; scurgeți și transferați într-un castron mare rezistent la căldură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Aduceți zahărul, oțetul, semințele de țelină, turmericul, muștarul și semințele de muștar la fiert într-o cratiță; se toarnă amestecul peste dovlecel și ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Asezonarea Cărnii
Semințe De țelină
Turmeric
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Lăsați amestecul să stea cel puțin încă 2 ore. Întoarceți dovleceii, ceapa și lichidul de decapare cu condimente într-o oală mare și aduceți la fierbere. Se fierbe timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Chipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
5
În timp ce legumele se înmoaie în lichidul de decapare, sterilizați borcanele și capacele în apă clocotită timp de cel puțin 5 minute. Împachetați dovleceii și ceapa în borcanele fierbinți, sterilizate, umplând borcanele până la 1/4 inch de sus cu lichid de decapare. Rulați un cuțit sau o spatulă subțire în jurul interiorului borcanelor după ce au fost umplute pentru a îndepărta bulele de aer. Ștergeți jantele borcanelor cu un prosop de hârtie umed pentru a îndepărta reziduurile alimentare. Sus cu capace și înșurubați inelele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1 Rulou Galben Cu Fructe
6
Așezați un suport în fundul unui vas mare și umpleți la jumătate cu apă. Aduceți la fierbere și coborâți borcanele în apa clocotită folosind un suport. Lăsați un spațiu de 2 inci între borcane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
7
Se toarnă mai multă apă clocotită, dacă este necesar, pentru a aduce nivelul apei la cel puțin 1 inch deasupra vârfurilor borcanelor. Aduceți apa la fierbere, acoperiți vasul și procesați timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
8
Scoateți borcanele din vas și așezați-le pe o suprafață acoperită cu pânză sau lemn, la câțiva centimetri distanță, până se răcește. Odată răcit, apăsați partea superioară a fiecărui capac cu un deget, asigurându-vă că sigiliul este strâns (capacul nu se mișcă deloc în sus sau în jos). Depozitați într-o zonă rece și întunecată și așteptați cel puțin 24 de ore înainte de deschidere.