Zucchini-Latkes de cartofi cu Tzatziki

Zucchini-Latkes de cartofi cu Tzatziki
Zucchini-cartofi Latkes cu Tzatziki ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.65 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 622 calorii. Această rețetă servește 4. Hanuka va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână piper, iaurt, brânză feta și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma oul, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Această rețetă este plăcută de 124 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 41 minute. Mai multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Zucchini Latkes De Cartofi Cu Rețetă Tzatziki, Cele Mai Bune Latkes De Dovlecei De Cartofi, și Zucchini-Latkes de cartofi.

Vin recomandat: Agiorgitiko, Assyrtiko, Moschofilero

Greacă în meniu? Încercați să împerecheați cu Agiorgitiko, Assyrtiko și Moschofilero. Dacă îți vine să mergi în greacă cu mâncarea ta grecească, assyrtiko și moschofilero sunt ambele vinuri albe minunate de asortat cu pui, fructe de mare etc. Agiorgitiko este un roșu corpolent potrivit pentru carne prăjită și miel. Ai putea încerca Skouras Saint George Agiorgitiko. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Skouras Sfântul Gheorghe Agiorgitiko
Skouras Sfântul Gheorghe Agiorgitiko
Zmeura coaptă și fructele de prune damson se amestecă pe gust cu note de vanilie și nucșoară.Această mulțime-pleaser este un meci mare pentru carne de porc prăjită. Vă rugăm să serviți cu o ușoară răcire.
DificultateNormal
Gata În41 m.
Porții4
Scor De Sănătate22
Revista