Zucchini La Grătar Bulgur Pilaf

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați pilaf Bulgur de dovlecei la grătar. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 118 calorii. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare, piper, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Zucchini K Bucrofte cu Pilaf de sfeclă-Bulgur, Bulgur Pilaf Cu Linte Verde, Servit Cu Ceapă Caramelizată-Mercimekli Bulgur Pilavi, și Bulgur Pilaf.
Instrucțiuni
Încălziți o cratiță la foc mediu-mare.
Adăugați ulei de măsline, ceapă și țelină; saut 3 minute.
Adăugați apă și bulgur; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 11 minute.
Încălziți o tigaie la grătar la foc mediu-mare; acoperiți cu spray de gătit. Sfert de dovlecel. Grătar dovlecei 5 minute; zaruri.
Combinați bulgur, dovlecei, pătrunjel, sare și piper.
Se servește cu pene de lămâie.