Zucchini-Coconut Cookie Baruri necesită aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 266 calorii. Această rețetă servește 15. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 38 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de lapte, zahăr brun, curmale și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 41%, care este solid. Încercați Zahăr De Nucă De Cocos Cookie Baruri, Nucă De Cocos Alb Chip Cookie Baruri, și Nucă De Cocos Var Zahăr Cookie Baruri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o tigaie de copt de 9x13 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Cuptor
2
Într-un castron mare, cremă împreună untul, zahărul alb și zahărul brun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Zahăr Granulat
Unt
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Se amestecă în ouă și 1 linguriță de vanilie până la pufos. Cerneti impreuna faina, sarea si praful de copt; amestecați în amestecul cremă. Se amestecă nuca de cocos, curmalele, stafidele și dovleceii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Nucă De Cocos
Stafide
Vanilie
Date
Făină Pentru Toate Scopurile
Ouă
Sare
4
Întindeți aluatul în tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 35 până la 40 de minute. Pentru a face glazură, amestecați margarina topită, laptele, 1 linguriță de vanilie, scorțișoară și zahărul cofetarilor.