Zucchini Cobbler
Zucchini Cizmar ar putea fi doar Sud rețetă pe care o căutați. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 309 calorii. Această rețetă servește 18. 409 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați unt, nucșoară măcinată, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 32%, ceea ce este destul de rău. Încercați Zucchini Cobbler, Zucchini Cobbler Baruri, și Jiffy Peach Cobbler – un cizmar puteți face oricând, fie cu piersici proaspete sau magazin cumparat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Înveliți un vas de copt de 9x13 inch cu spray de gătit.
Puneți dovlecelul și sucul de lămâie într-o cratiță medie. Gatiti, acoperit, la foc mediu-mic, amestecand ocazional, timp de aproximativ 15 minute, sau pana se inmoaie. Se amestecă 3/4 cană de zahăr, 1 linguriță de scorțișoară și nucșoară. Se fierbe 1 minut mai mult, se scoate de pe foc și se lasă deoparte.
Într-un bol mare de amestecare, combinați făina și 1 1/2 căni de zahăr.
Tăiați untul până când amestecul seamănă cu firimiturile grosiere. Se amestecă 1/2 cană amestec de firimituri în amestec de dovlecei. Apăsați jumătate din amestecul rămas de firimituri în tigaia pregătită.
Întindeți dovleceii uniform pe crustă. Zdrobiți amestecul rămas de firimituri peste dovlecel și presărați cu 1 linguriță de scorțișoară.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 35 până la 40 de minute sau până când sunt aurii și bulbucate.