Zucchini
Zucchini este un fără gluten, primar și întreg 30 farfurie. Această rețetă face 4 porții cu 240 calorii, 5g de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru $1.85 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 27 de fani. Mergeți la magazin și ridicați piper, usturoi, nuci de pin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este super. Încercați 7 paste mari de dovlecei Plus paste Penne de dovlecei și cârnați de pui, Naptime Chef pâine dovlecel favorit (sau brioșe dovlecel), și Paste Cu Dovlecei, Flori De Dovlecel Și Ceapă Caramelizată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați și curățați dovleceii, apoi folosiți o mandolină sau un cojitor de legume pentru a felia subțire pe lungime în panglici largi (opriți-vă când ajungeți la semințe).
Tăiați panglicile în benzi late de 1/4 până la 1/2 inci pentru a le face să pară fettuccine.
Transferați într-o strecurătoare și aruncați cu 3/4 linguriță de sare; lăsați să se scurgă în chiuvetă, aruncând ocazional, aproximativ 30 de minute. Clătiți bine și uscați.
Între timp, curățați roșiile folosind un cojitor ascuțit de legume, apoi înjumătățiți orizontal și stoarceți semințele. Puree 1 roșie cu ulei de măsline, usturoi, jalapeno și 1/4 linguriță fiecare sare și piper într-un robot de bucătărie sau blender.
Transferați într-un castron. Se toacă restul de 4 roșii și se adaugă în castron; adăugați nucile de pin, busuiocul, oregano și sarea după gust.
Împărțiți dovleceii între boluri și acoperiți cu sosul de roșii. Acoperiți cu mai multe nuci de pin și stropiți cu ulei de măsline.