Zmeură și vin roșu cu salată de piersici

Zmeură și vin roșu cu salată de piersici
Dacă aveți despre 4 ore și 20 de minute pentru a petrece în bucătărie, zmeura și vinul roșu cu salată de piersici ar putea fi un remarcabil fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 4 și costă 2,55 USD pe porție. O porție conține 280 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. Dacă aveți la îndemână zmeură punnet, frunze de mentă, piersici și alte câteva ingrediente, o puteți face. 7 persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare sunt Zmeură Peach Wine Slushie, Sos cald de vin roșu de zmeură pentru pește, pui sau carne de porc, și Salată de pâine de porumb la grătar cu ceapă roșie, rucola și vinetă de vin roșu.

Instrucțiuni

1
Răsturnați zmeura, vinul și zahărul într-un blender și blitz până se omogenizează (acest lucru se poate face și într-un ulcior mare cu un blender manual). Împingeți lichidul printr-o sită pentru a scăpa de unele sâmburi, apoi amestecați într-o mașină de înghețată până la textura sorbetului moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 50 De CaloriiCu 50 De Calorii
SorbetSorbet
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune BlenderImersiune Blender
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2
Transferați într-un recipient congelabil și congelați timp de cel puțin 4 ore. Dacă nu aveți o mașină de înghețată, înghețați lichidul până când începe să devină înghețat, apoi zdrobiți cristalele de gheață cu o furculiță până când se înmoaie. Repetați de 3 sau 4 ori până când aveți textura sorbetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SorbetSorbet
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
3
Pentru a servi, aruncați piersicile cu menta și serviți alături de boluri de nămol scobit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Slush funcționează foarte bine cu Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 20 m.
Porții4
Scor De Sănătate3
Revista