Zmeură Rubarbă Jell-O Gem

Zmeură Rubarbă Jell-O Gem
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de condimente, așa că încercați gemul Jell-O de rubarbă de zmeură. O porție conține 74 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Pentru 22 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 50. Este perfect pentru Ziua Mamei. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână zahăr granulat, coajă de lămâie, jeleu cu aromă de zmeură și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare sunt Gem De Piersici Cu Rubarbă, Salată De Jeleu De Zmeură, și Zmeură Jell-O Parfaits.

Instrucțiuni

1
Combinați rubarba și zahărul într-o cratiță mare, grea sau oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Lăsați să stea până când zahărul este umezit, aproximativ 10 până la 15 minute. Se aduce la fierbere la foc mediu, amestecând frecvent. Gatiti pana cand rubarba este frageda si amestecul este supa, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
3
Se amestecă coaja de lămâie, sucul de lămâie și zmeura. Întoarceți amestecul la fierbere completă. Gatiti pana cand amestecul s-a ingrosat, amestecand frecvent si zdrobind zmeura cu lingura de lemn, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Cu 50 De CaloriiCu 50 De Calorii
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
4
Scoateți cratița de pe foc și amestecați dulceața de zmeură Jell-O. Polonic în borcane de zidărie de 8 uncii (sau borcane sigure pentru congelator dacă sunt înghețate), lăsând spațiu de cap de 1/2 inch. Lăsați borcanele să se răcească la temperatura camerei. Păstrați gemul timp de două sau trei luni în frigider sau până la un an în congelator.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 50 De CaloriiCu 50 De Calorii
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
Conserve BorcanConserve Borcan
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
PolonicPolonic
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții50
Scor De Sănătate0
Revista