Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Raspberry-Pear-Granola Crisp. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 260 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 9. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Mergeți la magazin și ridicați făină de aur, zahăr brun, unt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Granola-Topped Pear Crisp, Crisp de pere și zmeură, și Zmeură Pear Crisp pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 177°.pulverizați vasul de copt din sticlă pătrat de 8 inci (2 litri) cu spray de gătit. Într-un castron mare, amestecați pere, zmeură, zahăr granulat și 1/4 cană de făină. Lingurați uniform în vasul de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Cu 50 De Calorii
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras Rosu, Taiat In Treimi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
În castron mediu, amestecați barele de granola zdrobite, 1/2 cană de făină, zahărul brun și untul până se sfărâmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr
1 Cană (8 Uncii) De Iaurt De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Se presară peste amestecul de pere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în Sirop
4
Coaceți 55 până la 65 de minute sau până când blatul devine maro auriu și fructele sunt fragede (amestecul va fi Bulbuc). Se răcește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Se servește cald sau rece cu frișcă sau înghețată.