Zmeură-Pere-Granola Crisp
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Raspberry-Pear-Granola Crisp. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 260 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 9. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Mergeți la magazin și ridicați făină de aur, zahăr brun, unt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Granola-Topped Pear Crisp, Crisp de pere și zmeură, și Zmeură Pear Crisp pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.pulverizați vasul de copt din sticlă pătrat de 8 inci (2 litri) cu spray de gătit. Într-un castron mare, amestecați pere, zmeură, zahăr granulat și 1/4 cană de făină. Lingurați uniform în vasul de copt.
În castron mediu, amestecați barele de granola zdrobite, 1/2 cană de făină, zahărul brun și untul până se sfărâmă.
Se presară peste amestecul de pere.
Coaceți 55 până la 65 de minute sau până când blatul devine maro auriu și fructele sunt fragede (amestecul va fi Bulbuc). Se răcește ușor.
Se servește cald sau rece cu frișcă sau înghețată.