Zmeură Linzer Cookie-Uri
Cookie-urile Raspberry Linzer ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 95 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 36. Pentru 19 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați zahăr granulat, coajă de lămâie, conserve de zmeură și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este improvizabil. Încercați Linzer Augen (Linzer Eyes Aka Tarte Linzer sau cookie-uri Linzer), Zmeură Linzer Cookie-Uri, și Zmeură Linzer Cookie-Uri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cântăriți sau lingurați ușor 25 uncii (aproximativ 1/2 cană) făină într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit.
Combinați 25 de uncii de făină și migdale într-un robot de bucătărie; procesați până la măcinat fin. Cântăriți sau lingurați ușor restul de 25 de uncii (aproximativ 1 cană plus 2 linguri) făină într-o cană de măsurare uscată.
Combinați amestecul de migdale, restul de 25 de uncii de făină, praful de copt, scorțișoara și sarea, amestecând bine cu un tel.
Așezați zahărul granulat, untul și coaja într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză medie până când este ușor și pufos (aproximativ 3 minute).
Adăugați gălbenușurile de ou; bate până se omogenizează bine. Bătând la viteză mică, adăugați treptat amestecul de făină; bate doar până se formează un aluat moale. Întoarceți aluatul pe o foaie de folie de plastic; frământați ușor de 3 ori sau până se omogenizează. Împărțiți aluatul în 2 porții egale; înfășurați fiecare porție în folie de plastic. Se răcește 1 oră.
Preîncălziți cuptorul la 35
Rulați fiecare porție de aluat într-o grosime de 1/8 inch pe o suprafață făinoasă; tăiați cu un tăietor dreptunghiular de 2 inci cu margini canelate pentru a forma 36 de fursecuri. Repetați procedura cu porțiunea de aluat rămasă; utilizați un tăietor dreptunghiular cu caneluri de 1 inch pentru a îndepărta centrele de 36 de dreptunghiuri. Aranjați 1 inch pe foi de copt căptușite cu hârtie pergament.
Coaceți, câte 1 lot, la 350 timp de 10 minute sau până când marginile se rumenesc ușor. Se răcește pe tigăi 5 minute.
Scoateți din tigăi; se răcește pe rafturi de sârmă.
Întindeți centrul fiecărui cookie întreg cu aproximativ 1/2 linguriță de conserve.
Presărați fursecurile decupate cu zahăr pudră.
Așezați 1 cookie decupat deasupra fiecărui cookie întreg.