Cookie-urile Raspberry Linzer ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 95 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 36. Pentru 19 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați zahăr granulat, coajă de lămâie, conserve de zmeură și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este improvizabil. Încercați Linzer Augen (Linzer Eyes Aka Tarte Linzer sau cookie-uri Linzer), Zmeură Linzer Cookie-Uri, și Zmeură Linzer Cookie-Uri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Cântăriți sau lingurați ușor 25 uncii (aproximativ 1/2 cană) făină într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
Cuțit
2
Combinați 25 de uncii de făină și migdale într-un robot de bucătărie; procesați până la măcinat fin. Cântăriți sau lingurați ușor restul de 25 de uncii (aproximativ 1 cană plus 2 linguri) făină într-o cană de măsurare uscată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
Cupa De Măsurare
3
Combinați amestecul de migdale, restul de 25 de uncii de făină, praful de copt, scorțișoara și sarea, amestecând bine cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Scorțișoară
Migdale
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
4
Așezați zahărul granulat, untul și coaja într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză medie până când este ușor și pufos (aproximativ 3 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Unt
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
5
Adăugați gălbenușurile de ou; bate până se omogenizează bine. Bătând la viteză mică, adăugați treptat amestecul de făină; bate doar până se formează un aluat moale. Întoarceți aluatul pe o foaie de folie de plastic; frământați ușor de 3 ori sau până se omogenizează. Împărțiți aluatul în 2 porții egale; înfășurați fiecare porție în folie de plastic. Se răcește 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De Ou
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
6
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Rulați fiecare porție de aluat într-o grosime de 1/8 inch pe o suprafață făinoasă; tăiați cu un tăietor dreptunghiular de 2 inci cu margini canelate pentru a forma 36 de fursecuri. Repetați procedura cu porțiunea de aluat rămasă; utilizați un tăietor dreptunghiular cu caneluri de 1 inch pentru a îndepărta centrele de 36 de dreptunghiuri. Aranjați 1 inch pe foi de copt căptușite cu hârtie pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
Aluat
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Foaie De Copt
Colorant Alimentar în Gel Roz, Verde și Albastru
8
Coaceți, câte 1 lot, la 350 timp de 10 minute sau până când marginile se rumenesc ușor. Se răcește pe tigăi 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
9
Scoateți din tigăi; se răcește pe rafturi de sârmă.
10
Întindeți centrul fiecărui cookie întreg cu aproximativ 1/2 linguriță de conserve.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conservă
Cookie-uri
Ardei Arbol
11
Presărați fursecurile decupate cu zahăr pudră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Cookie-uri
12
Așezați 1 cookie decupat deasupra fiecărui cookie întreg.