Zmeură la cuptor și mărăcini fleac cu Drambuie
Uitați să ieșiți să mâncați sau să comandați mâncare la pachet de fiecare dată când doriți mâncare europeană. Încercați să faceți acasă fleacuri de zmeură și mărăcini coapte cu Drambuie. Această rețetă face 8 porții cu 665 calorii, 6g de proteine, și 50g de grăsime fiecare. Pentru $2.85 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la BBC Good Food necesită ouă, zahăr glazură, whisky drambuie și coajă de portocală. Această rețetă este plăcută de 429 de gurmanzi și bucătari. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 45 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 36%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Zmeură De Zmeură, Zmeură De Zmeură, și Zmeură De Zmeură.
Instrucțiuni
Cu o zi înainte, Preîncălziți cuptorul la cuptorul ventilatorului 140C / convențional 160C / gaz
Răsturnați zmeura peste baza unui vas mare, adânc, rezistent la cuptor. Apăsați ușor cu spatele unei linguri pentru a elibera unele dintre sucurile de fructe de pădure.
Acoperiți zmeura cu feliile de tort, apoi lingurați peste Drambuie și sucul de portocale. Se lasă la macerat 10 minute.
Bateți împreună 600 ml de cremă dublă cu ouăle, zahărul, coaja de portocală și extractul sau esența de vanilie.
Întindeți dulceața peste burete pentru a acoperi complet, apoi turnați încet amestecul de cremă.
Așezați vasul într-o formă de prăjire cu suficientă apă fierbinte pentru a veni cu cel puțin 5 cm în sus.
Coaceți timp de 1 oră-1 oră 10 minute sau mai mult, în funcție de înălțimea și lățimea vasului. Crema ar trebui să fie doar setată cu puțină clătinare rămasă în ea. Se lasă să se răcească apoi se acoperă cu folie alimentară și se păstrează peste noapte la frigider.
Pentru a servi, bateți crema rămasă până când își păstrează forma, apoi lingurați-o peste cremă. Se împrăștie peste zmeură și pâine prăjită și se termină cu un praf de zahăr glazură.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Fleac funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti, și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "