Zmeura Crumble Tart este un vegetarian rețetă cu 10 porții. Pentru $1.42 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest desert are 423 calorii, 6g de proteine, și 24g de grăsime pe porție. Este adus la tine de Epicurious. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de migdale, apă cu gheață, scurtarea legumelor și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 35%. Încercați Zmeură Crumble Tartă, Zmeură Crumble Tartă, și Zmeură Crumble Tartă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Amestecați făina, untul, scurtarea și sarea într-un castron cu vârful degetelor sau cu un blender de patiserie (sau pulsați într-un robot de bucătărie) doar până când amestecul seamănă cu o masă grosieră cu niște bucăți mici de unt (aproximativ de mărimea unui bob de mazăre).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Curmale Tocate (aproximativ)
Resturi Proaspete
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Transferați 2 căni de amestec într-un castron și stropiți 4 linguri de apă cu gheață uniform peste el (rezervați amestecul rămas). Se amestecă ușor cu o furculiță până se încorporează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Strângeți o mână mică de aluat: dacă nu se ține împreună, adăugați mai multă apă cu gheață 1/2 lingură odată, amestecând până se încorporează. (Nu suprasolicitați aluatul, altfel patiseria va fi dură.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
4
Întoarceți aluatul pe o suprafață de lucru și împărțiți-l în 4 porții. Cu călcâiul mâinii, ungeți fiecare porție o dată sau de două ori într-o mișcare înainte pentru a ajuta la distribuirea grăsimii. Adunați tot aluatul împreună cu răzuitorul de patiserie și apăsați într-o bilă, apoi aplatizați într-un disc de 5 inci. Dacă aluatul este lipicios, praf ușor cu făină suplimentară. Înfășurați discul în folie de plastic și răciți până când este ferm, cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
1
Adăugați migdale și zahăr în amestecul de aluat rezervat într-un castron și frecați împreună până se formează niște aglomerări mari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, Optional
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Suc De Lămâie, Opțional
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
1
Puneți o foaie mare de copt pe suportul cuptorului în treimea inferioară a cuptorului și preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Rolați discul de aluat într-un dreptunghi de 14 x 13 inci pe o suprafață ușor făinată, cu un sucitor ușor făinat. Se potrivesc în tigaie tartă și tăiați excesul de aluat, lăsând o consola de 1/2 inch, apoi ori consola sub patiserie și apăsați pe marginea tigaie pentru a consolida margine. Umpleți coaja cu fructe de padure și presărați uniform cu topping.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Creveți Sotați, Decojiți
3
Coaceți tarta în tigaie pe foaia de copt până când toppingul și crusta sunt aurii și umplutura clocotește, aproximativ 55 până la 60 de minute (acoperiți ușor cu o foaie de folie după 30 de minute pentru a preveni suprasolicitarea). Se răcește în tigaie pe un raft 20 de minute, apoi se îndepărtează partea de tigaie și se răcește complet tarta, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat