Zmeură Creme Brulee
Nevoie de un desert fără gluten și vegetarian? Raspberry Creme Brulee ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 6 și costă 1,86 USD pe porție. O porție conține 563 calorii, 6g de proteine, și 48G de grăsime. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 3 ore. Dacă aveți cardamom, zmeură, extra - ou și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 25%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Încercați Zmeură Creme Brulee, Cremă De Zmeură Roșie Brulee, și Cremă de ciocolată albă Brulee cu căpșuni {cremă brulee Kit Giveaway} pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F.
În vasul unui mixer electric echipat cu atașamentul cu palete, amestecați oul, gălbenușurile de ou și 1/2 cană de zahăr împreună la viteză mică până când sunt combinate. Între timp, opăriți crema într-o cratiță mică până când este foarte fierbinte la atingere, dar nu fiartă.
Adăugați cardamomul și amestecați bine. Cu mixerul la viteză mică, adăugați încet crema la ouă.
Adăugați framboise și vanilie. Distribuiți zmeura între 6 (6 până la 8 uncii) ramekins și apoi turnați amestecul de cremă în ramekins până când sunt aproape pline. (Folosesc o ceașcă mare de măsurare a sticlei pentru turnarea ușoară.)
Așezați ramekinele pe o tigaie și turnați cu grijă cea mai tare apă de la robinet în tigaie pentru a ajunge la jumătatea părților laterale ale ramekinelor.
Coaceți timp de 35 până la 40 de minute, până când cremele sunt doar setate când sunt agitate ușor.
Scoateți cremele din Baia de apă, răciți la temperatura camerei, acoperiți și refrigerați până la rece.
Pentru a servi, întindeți 1 lingură de zahăr uniform pe partea superioară a fiecărui ramekin și încălziți cu o lampă de bucătărie până când zahărul se caramelizează uniform. Lăsați să stea la temperatura camerei timp de un minut până când zahărul caramelizat se întărește.