Rețeta de zmeură, ciocolată albă și fleac de migdale ar putea satisface pofta scoțiană în aproximativ 5 ore și 45 de minute. Pentru $3.17 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 525 calorii. Această rețetă servește 16. Mergeți la magazin și ridicați extract de migdale, gem de zmeură, biscuiți cu șampanie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Funcționează bine ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Tort De Ciocolată Albă-Zmeură, Zmeură, ciocolată albă și pâine de migdale, și Fleac De Zmeură De Ciocolată.
Instrucțiuni
1
Aduceți 1 cană smântână la foc mic într-o cratiță medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc.
3
Adăugați ciocolată albă; bateți până se omogenizează. Se răcește până la abia călduță, aproximativ 10 minute. Bateți 2 1/2 căni de smântână și 1/2 linguriță de extract într-un castron mare până la vârfuri moi. Îndoiți amestecul de ciocolată albă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Albă
Cafea Fierbinte Tare Caldă
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
4
Se amestecă zahărul și 1/2 cană de apă într-o cratiță mică la foc mediu până se topește zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
5
Se amestecă în extract de 3/4 linguriță; scoateți siropul de pe foc. Scufundați rapid 1 biscuit în sirop; agitați excesul înapoi în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți
Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Așezați biscuitul înmuiat în partea de jos a vasului fleac de 14 căni. Repetați cu suficienți biscuiți pentru a acoperi fundul vasului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți
7
Răspândiți 1/3 din gemul topit peste biscuiți în vas. Se acoperă cu 1/3 din fructe de pădure parțial dezghețate cu sucuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți
Fructe De Padure
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Gem
8
Întindeți 1/3 de cremă de ciocolată bătută peste. Repetați stratificarea cu biscuiți înmuiați, gem topit, fructe de pădure parțial dezghețate și cremă de ciocolată bătută de încă 2 ori. Mound fructe de padure proaspete în centrul de fleac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Biscuiți
Fructe De Padure
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Cremă
Gem
9
Presărați migdale în jurul marginii. Acoperiți și răciți cel puțin 5 ore și până la 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale
10
* Disponibil la unele supermarketuri și la piețele italiene.