Ziua Recunostintei Curcan Saramură
Ziua Recunostintei curcan saramură ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 478 calorii, 71G de proteine, și 19g de grăsime. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 20 și costă $2.59 pe portie. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 10 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați curcan, semințe de coriandru, cimbru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 17 ore. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 80%, ceea ce este spectaculos. Încercați Ziua Recunostintei Curcan Saramură, Turcia Saramură & Ziua Recunostintei Meniu De Planificare, și Cum se usucă saramura un curcan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați apa, bulionul de pui și sarea împreună într-o găleată de 5 galoane cu capac până când sarea se dizolvă.
Adăugați usturoi, rozmarin, ceapă, busuioc, sărat, maghiran, cimbru, tarhon, oregano, piper și coriandru și amestecați bine. Se amestecă 2 căni de gheață în saramură.
Așezați curcanul în saramură, umplând cavitatea cu saramură.
Adăugați suficientă gheață în găleată pentru a acoperi curcanul. Asigurați capacul pe găleată. Găleți găleți dintr-o parte în alta pentru a răci apa. Puneți la frigider curcanul și găleata, reumplând cu gheață la fiecare 2 ore, după cum este necesar, 12 până la 24 de ore.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Scoateți curcanul din saramură și uscați-l. Aruncați saramura.
Așezați curcanul pe un raft într-o tigaie.
Coaceți curcanul în cuptorul preîncălzit, ungând la fiecare 30 până la 40 de minute, până când nu mai este roz la os și sucurile curg limpede, 5 până la 6 1/2 ore. Un termometru cu citire instantanee introdus în partea cea mai groasă a coapsei ar trebui să citească 165 grade F (74 grade C).
Scoateți curcanul din cuptor, acoperiți cu o foaie dublată de folie de aluminiu și lăsați să se odihnească cu 5 până la 10 minute înainte de feliere.