Ziua Pământului Granola De Arțar Crocantă Fără Ovăz
Ziua Pământului fără ovăz Crispy Maple Granola ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 513 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 1,26 USD pe porție. 106 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați cereale de orez brun, sare, nucă de cocos și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este extraordinar. Încercați Batoane de Granola crocante fără Gluten cu Quinoa, Clustere mari arțar scorțișoară Granola cu ciocolată (vegană, fără gluten), și
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 300 buc. F.
Așezați cerealele crocante de orez într-un castron mare.Tăiați aproximativ cele 2 căni de caju și amestecați-le cu cerealele.Dacă folosiți nuci întregi, măcinați 1/3 cană de caju în râșnița de condimente. Se va transforma într – o pulbere-dacă începe să se aglomereze și să devină unt de nuci, chiar mai bine.
Așezați caju măcinat sau untul de nuci într-o tigaie mică.
Adăugați siropul de arțar, vanilia, scorțișoara și sarea și puneți întregul shebang la foc mediu-mic.
Bateți pentru a combina. Dacă rămân câteva bucăți mici de nuci, nu se face rău. Când vine vorba de fierbere mică, lăsați-l să fiarbă, în timp ce bateți, aproximativ un minut sau două, apoi scoateți-l de pe foc.
Se toarnă amestecul de arțar peste cereale și nuci din castron.
Presărați nuca de cocos și semințele de in, apoi amestecați ușor pentru a combina și acoperi totul cu amestecul lipicios.
Întindeți amestecul de cereale pe două foi de prăjituri (unse sau căptușite cu un covor de copt din silicon – folosesc covorașul de copt) sau în două tigăi de sticlă de 9 x 13". Rețineți că metalul (care nu este căptușit cu un covor de copt din silicon) va găti (și va arde) granola-cereale mult mai repede decât sticla. Este posibil să doriți să reduceți temperatura cuptorului la 275 buc.F dacă utilizați metal.
Coaceți cerealele timp de 30 până la 40 de minute, amestecând-o la fiecare 10 minute pentru gătit uniform sau până când este rumenită și crocantă după bunul plac.