Ziua Canadei Nanaimo Bar Cheesecake

Ziua Canadei Nanaimo Bar Cheesecake
Canada Ziua Nanaimo Bar Cheesecake necesită în jurul valorii de 4 ore și 10 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 40g de grăsime, și un total de 538 calorii. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. 120 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână nuci pecan, prăjituri sandwich cu cremă de ciocolată, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 30%, ceea ce este destul de rău. Încercați Unt De Arahide Nanaimo Bar (Canada), Baruri Nanaimo cu conținut scăzut de carbohidrați-la timp pentru Ziua Canadei, și Canada Squares pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
2
Amestecați împreună firimiturile de prăjituri, untul topit, nucile pecan și nuca de cocos într-un bol până când amestecul este bine combinat. Apăsați în partea de jos a unui vas de copt de 9x13 inci și refrigerați în timp ce faceți umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Stropi De Portocale și Maro1/2 Cană De Stropi De Portocale și Maro
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Bateți crema de brânză, zahărul și pudra de cremă într-un castron mare cu un mixer electric până când este ușor și pufos și bateți ouăle, câte 1 pe rând, bătând fiecare până când este complet încorporat înainte de a adăuga următorul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulbere De CremăPulbere De Cremă
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
4
Stratează umplutura peste crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când centrul este aproape setat, aproximativ 40 de minute. Refrigerați cheesecake-ul până când este complet rece, cel puțin 3 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
6
Topiți ciocolata semidulce într-o cratiță la foc foarte mic cu smântâna și amestecați până când amestecul este neted și bine amestecat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată SemidulceCiocolată Semidulce
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
7
Se toarnă amestecul de ciocolată peste cheesecake, se întinde cu o spatulă pentru a acoperi stratul mijlociu și se dă la frigider până când toppingul este ferm, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Ardei ArbolArdei Arbol
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
8
Se servește rece. Păstrați resturile în frigider.
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 10 m.
Porții16
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista