Ziua Canadei Nanaimo Bar Cheesecake
Canada Ziua Nanaimo Bar Cheesecake necesită în jurul valorii de 4 ore și 10 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 40g de grăsime, și un total de 538 calorii. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. 120 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână nuci pecan, prăjituri sandwich cu cremă de ciocolată, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 30%, ceea ce este destul de rău. Încercați Unt De Arahide Nanaimo Bar (Canada), Baruri Nanaimo cu conținut scăzut de carbohidrați-la timp pentru Ziua Canadei, și Canada Squares pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C).
Amestecați împreună firimiturile de prăjituri, untul topit, nucile pecan și nuca de cocos într-un bol până când amestecul este bine combinat. Apăsați în partea de jos a unui vas de copt de 9x13 inci și refrigerați în timp ce faceți umplutura.
Bateți crema de brânză, zahărul și pudra de cremă într-un castron mare cu un mixer electric până când este ușor și pufos și bateți ouăle, câte 1 pe rând, bătând fiecare până când este complet încorporat înainte de a adăuga următorul.
Stratează umplutura peste crustă.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când centrul este aproape setat, aproximativ 40 de minute. Refrigerați cheesecake-ul până când este complet rece, cel puțin 3 ore.
Topiți ciocolata semidulce într-o cratiță la foc foarte mic cu smântâna și amestecați până când amestecul este neted și bine amestecat.
Se toarnă amestecul de ciocolată peste cheesecake, se întinde cu o spatulă pentru a acoperi stratul mijlociu și se dă la frigider până când toppingul este ferm, 15 până la 20 de minute.
Se servește rece. Păstrați resturile în frigider.