Ziti, vinete și Fontina Gratin ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 948 calorii, 34G de proteine, și 47G de grăsime fiecare. Pentru $ 2.65 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ulei de măsline, ziti, piper proaspăt măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este bun. Încercați Ziti, vinete și Fontina Gratin, Cartofi Fontina Au Gratin, și Gratin De Sfeclă Cu Fontina Și Nuci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mare antiaderentă, încălziți 4 linguri de ulei la foc moderat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați vinetele și 3/4 linguriță de sare și gătiți, amestecând frecvent, până când vinetele sunt moi, 10 până la 15 minute. Se amestecă usturoiul, pătrunjelul și 1/4 linguriță de piper și se gătește cu 3 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Sare, Pentru Marginile Paharului
3
Încălziți broilerul. Într-o oală mare cu apă clocotită, sărată, gătiți pastele până când tocmai ați terminat, aproximativ 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
Grăsime De Porc înapoi
4
Scurgere.
5
Aruncați pastele cu vinetele, restul de 3 linguri ulei, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Sare, Pentru Marginile Paharului
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
6
Adăugați brânza și aruncați din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
7
Transferați pastele într-un vas de copt superficial sau într-un vas gratinat. Se fierbe până se topește brânza și începe să se rumenească, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
8
Controversele vinetelor: * bucătarii din Italia, ca peste tot, nu sunt de acord cu privire la faptul dacă vinetele ar trebui sau nu decojite. Se pare că este o chestiune de preferință personală, dar rețineți că o vinete care este îngroșată sau a fost păstrată mult timp va avea o piele dură care nu se va înmuia în timpul gătitului. Este adesea o idee bună să o curățați.: * Dacă este sau nu sare și se scurge vinete înainte de gătit rămâne o chestiune de dispută, de asemenea. Unii spun că ar trebui să sare felii puternic și să le scurgeți pe prosoape de hârtie timp de o oră pentru a scăpa vinetele de orice amărăciune; alții simt că este un pas inutil. Ceea ce este incontestabil adevărat este că vinetele care au fost sărate și scurse vor absorbi mai puțin ulei în timpul prăjirii decât vinetele care nu au fost.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
Sare, Pentru Marginile Paharului
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
9
Recomandare de vin: deși dolcetto se traduce ca puțin dulce, care se referă la struguri; vinul este încântător de uscat. Acesta va face un partener ideal pentru acest fel de mâncare gustoasă.