Ziti Primavera La Cuptor

Ziti Primavera La Cuptor
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați Ziti Primaveran la cuptor. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 12g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 254 calorii. Această rețetă servește 24. 6 persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână morcovi gata curățați, sos de spaghete, ciuperci nasture și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este excelent. Încercați Ziti La Cuptor, Ziti La Cuptor, și Ziti La Cuptor pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un cuptor la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Umpleți o oală mare cu apă ușor sărată și aduceți la fierbere la foc mare. Odată ce apa fierbe, amestecați ziti și reveniți la fierbere. Gatiti pastele neacoperite, amestecand ocazional, pana cand pastele s-au fiert, dar sunt inca ferme pana la muscatura, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
ZitiZiti
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Scurgeți bine într-o strecurătoare așezată în chiuvetă. Clătiți cu apă rece pentru a opri procesul de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
4
Transferați într-o tigaie mare de prăjire.
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
5
Bateți împreună 1 borcan de sos de spaghete și brânza ricotta într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PasteSos De Paste
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Se adaugă în paste și se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
7
Așezați spanacul în vasul unui robot de bucătărie; se amestecă până se toacă mărunt; se scoate și se lasă deoparte. Apoi puneți morcovii în robotul de bucătărie și procesați până se toacă mărunt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
8
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Gatiti morcovii tocati in uleiul incins pana incep sa se inmoaie, aproximativ 2 minute. Se amestecă dovleceii, ciupercile portobello, ciupercile nasture și usturoiul; gatiti si amestecati pana cand dovlecelul este moale, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Linguri Ulei De Măsline Virgin8 Linguri Ulei De Măsline Virgin
1 Lingura De Cimbru Proaspat, 4 Crengute, Tocate Marunt1 Lingura De Cimbru Proaspat, 4 Crengute, Tocate Marunt
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Se ia de pe foc și se amestecă spanacul tocat, roșiile și 2 linguri de condimente italiene; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Branza Romano Maruntita1 Lingurita Branza Romano Maruntita
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
10
Se adaugă la ziti și se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZitiZiti
11
Presărați aproximativ 1/2 punga din amestecul de brânză italiană peste paste și amestecați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză ItalianăBrânză Italiană
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
12
Se toarnă cele 3 borcane rămase de sos de spaghete; se amestecă până când pastele și legumele sunt acoperite uniform. Se condimentează cu 2 linguri de condimente italiene, sare și piper; se amestecă. Acoperiți tigaia cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Branza Romano Maruntita1 Lingurita Branza Romano Maruntita
Sos De PasteSos De Paste
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
13
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se încălzește complet, 1 până la 1 1/2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
14
Scoateți folia și presărați brânza rămasă peste vas. Întoarceți vasul la cuptor și coaceți până când brânza se topește și începe să se rumenească, încă aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții24
Scor De Sănătate38
Revista