Ziti Primavera La Cuptor
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați Ziti Primaveran la cuptor. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 12g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 254 calorii. Această rețetă servește 24. 6 persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână morcovi gata curățați, sos de spaghete, ciuperci nasture și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este excelent. Încercați Ziti La Cuptor, Ziti La Cuptor, și Ziti La Cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 375 grade F (190 grade C).
Umpleți o oală mare cu apă ușor sărată și aduceți la fierbere la foc mare. Odată ce apa fierbe, amestecați ziti și reveniți la fierbere. Gatiti pastele neacoperite, amestecand ocazional, pana cand pastele s-au fiert, dar sunt inca ferme pana la muscatura, aproximativ 8 minute.
Scurgeți bine într-o strecurătoare așezată în chiuvetă. Clătiți cu apă rece pentru a opri procesul de gătit.
Transferați într-o tigaie mare de prăjire.
Bateți împreună 1 borcan de sos de spaghete și brânza ricotta într-un castron mare.
Se adaugă în paste și se amestecă.
Așezați spanacul în vasul unui robot de bucătărie; se amestecă până se toacă mărunt; se scoate și se lasă deoparte. Apoi puneți morcovii în robotul de bucătărie și procesați până se toacă mărunt.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Gatiti morcovii tocati in uleiul incins pana incep sa se inmoaie, aproximativ 2 minute. Se amestecă dovleceii, ciupercile portobello, ciupercile nasture și usturoiul; gatiti si amestecati pana cand dovlecelul este moale, aproximativ 4 minute.
Se ia de pe foc și se amestecă spanacul tocat, roșiile și 2 linguri de condimente italiene; scurgere.
Se adaugă la ziti și se amestecă.
Presărați aproximativ 1/2 punga din amestecul de brânză italiană peste paste și amestecați.
Se toarnă cele 3 borcane rămase de sos de spaghete; se amestecă până când pastele și legumele sunt acoperite uniform. Se condimentează cu 2 linguri de condimente italiene, sare și piper; se amestecă. Acoperiți tigaia cu folie de aluminiu.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se încălzește complet, 1 până la 1 1/2 ore.
Scoateți folia și presărați brânza rămasă peste vas. Întoarceți vasul la cuptor și coaceți până când brânza se topește și începe să se rumenească, încă aproximativ 10 minute.