Ziti la cuptor și legume de vară
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați ziti coapte și legume de vară. Pentru $1.3 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 284 calorii, 16g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 4. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Dacă aveți la îndemână ziti, ulei de măsline, busuioc și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma dovleceii, puteți urma acest fel principal cu Zucchini Desert Squares ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Legume De Vară La Grătar, Legume De Vară La Grătar, și Salată de vară cu fructe și legume.
Instrucțiuni
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea; scurgere.
Preîncălziți cuptorul la 40
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați dovlecei, dovlecei și ceapă; saut 5 minute.
Adăugați roșii și usturoi; saut 3 minute.
Se ia de pe foc; se amestecă pastele, 1/2 cană mozzarella, ierburi, 1/2 linguriță sare și piper.
Combinați ricotta, sarea rămasă și oul. Se amestecă în amestecul de paste. Lingura într-un pahar pătrat de 8 inci sau vas de copt ceramic acoperit cu spray de gătit; se presară cu mozzarella rămasă.
Coaceți la 400 timp de 15 minute sau până când se rumenesc și se rumenesc.