Ziti La Cuptor Cu Cârnați
Reteta cârnați coapte Ziti ar putea satisface pofta ta mediteraneană în aproximativ 1 oră. O porție conține 681 calorii, 32g de proteine, și 34G de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $ 2.07 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Toateretete are 3 fani. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Un amestec de sare, usturoi, sos de roșii și busuioc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Ziti coapte cu cârnați, Ziti coapte și cârnați, și Ziti la cuptor cu cârnați italieni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C). Ungeți un vas de copt de 9x13 inci.
Umpleți o oală mare cu apă ușor sărată și aduceți la fierbere la foc mare. Odată ce apa fierbe, amestecați ziti și reveniți la fierbere. Gatiti pastele neacoperite, amestecand ocazional, pana cand pastele s-au fiert, dar sunt inca ferme la muscatura, aproximativ 8 minute.
Scurgeți bine într-o strecurătoare așezată în chiuvetă.
În timp ce pastele se gătesc, încălziți o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați cârnații și gătiți și amestecați până se rumenesc, aproximativ 10 minute.
Scurgeți cârnații și dați deoparte.
Amestecați împreună ricotta, oul, ceapa, usturoiul și oregano într-un bol mare până se combină bine. Se amestecă pastele scurse, cârnații scursi, sarea, piperul și 13 uncii de sos de paste; Se amestecă bine.
În vasul de copt pregătit, acoperiți fundul cu 8 uncii de sos de paste.
Strat 1/2 din amestecul de paste, 8 uncii de sos de paste și 1/2 din brânza mărunțită. Apoi stratificați restul de 1/2 din paste, 10 uncii de sos de paste și 1/2 din brânză.
Se presară cu busuioc. Acoperiți bine vasul cu folie de aluminiu.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se încălzește, aproximativ 20 de minute. Descoperiți; reveniți la cuptor și coaceți până când brânza este topită, încă 5 până la 10 minute.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italiană în meniu? Încercați asocierea cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care îl puteți încerca este Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 85 de dolari.
![Chianti Classico Gran Selezione]()
Chianti Classico Gran Selezione
Culoare rubinie strălucitoare și concentrație uimitoare de parfumuri. Notele sale eterice fructate, înflorite și balsamice lovesc pentru eleganța lor proaspătă. Note de cireș, vișine, cireș negru, cireș morello, violet, mentă, anason, scorțișoară. Toată splendoarea sa este exprimată în palat cu un echilibru extraordinar între concentrația de aciditate și eleganță. Notele tipice de fructe roșii extinse de taninurile dulci și senzațiile minerale revin. Curat, elegant, persistent și delicat.