Ziti cu trei brânză la cuptor necesită aproximativ 51 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 8 porții cu 482 calorii, 30g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru $1.94 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Dacă aveți la îndemână sos pesto, piper, parmezan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 54%. Încercați Trei Ziti Coapte Cu Brânză, Ziti Coapte Cu Patru Brânză, și Ziti coapte cu brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Gătiti pastele conform instrucțiunilor pachetului; scurgeți și transferați într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați 2 căni de sos marinara, jumătate de brânză mozzarella, jumătate de parmezan, brânză ricotta, pesto și ardei roșu, amestecând ușor pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Buștean (4 Uncii) Brânză De Capră
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
3
Puneți amestecul de paste într-un vas de copt de 13" x 9" ușor uns. Lingurați sosul marinara rămas peste paste; presărați cu mozzarella rămasă și parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Buștean (4 Uncii) Brânză De Capră
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
4
Coaceți, neacoperit, la 400 timp de 30 de minute sau până când brânza este topită și bubuită.