Ziti cu sos Roquefort

Ziti cu sos Roquefort
Ziti cu sos Roquefort ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 55g de grăsime, și un total de 874 calorii. Pentru $2.91 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de brânză roquefort, pătrunjel, smântână grea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 43%. Încercați Midii cremoase cu sos Roquefort, Ziti cu dovleac: ziti alla Zucca, și Ziti Cu Sos De Scoici De Usturoi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu, zdrobiți Roquefortul cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză RoquefortBrânză Roquefort
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați smântâna puțin câte puțin, amestecând, până când amestecul este destul de neted. Vor rămâne niște bucăți de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
3
Într-o cratiță medie, din oțel inoxidabil, aduceți bulionul de pui și vinul la fiert la foc moderat. Gatiti pana se reduce la 1/2 cana, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 CmDovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Adăugați untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
5
Reduceți focul la moderat scăzut și adăugați amestecul Roquefort. Gatiti, amestecand, pana cand sosul se ingroasa usor, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză RoquefortBrânză Roquefort
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
6
Adăugați sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
7
Într-o oală mare cu apă clocotită, sărată, gătiți ziti până când ați terminat, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
ZitiZiti
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
8
Scurgeți pastele și aruncați cu sosul de cremă Roquefort, parmezanul și pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De SmântânăSos De Smântână
Brânză RoquefortBrânză Roquefort
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
9
Se servește cu parmezan suplimentar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
10
Recomandarea vinului: Roquefort este greu de asortat cu vinul. Favorizăm un alb acid, cum ar fi un chenin blanc din Valea Loarei Franței, sau un roșu acid, cum ar fi un tânăr dolcetto din regiunea Piemont din Italia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chenin BlancChenin Blanc
Brânză RoquefortBrânză Roquefort
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Casaloste Chianti Classico Riserva. Recenzorii îi plac destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
Casaloste Chianti Classico Riserva
Casaloste Chianti Classico Riserva
Culoare roșu rubiniu intens. Buchetul său îmbină aromele tipice de fructe ale Sangiovese (cum ar fi mure, Marasca coaptă, prune) cu notele elegante de lemn. La gust este catifelat și armonios, cu un echilibru excelent între aciditate și taninuri dulci. Vinul îmbătrânit, dă tot ce este mai bun din al 5-lea an după recoltăse duce cu carne roșie la grătar. Armonia și tipicitatea sa sunt, de asemenea, exaltate perfect de brânzeturile îmbătrânite.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
Revista