Ziti cu sos de ciuperci porcini toscane
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Ziti cu sos de ciuperci porcini toscane. Această rețetă servește 4 și costă 1,24 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 248 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ziti, bulion de pui cu mai puțin sodiu, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Sos De Ciuperci Porcini, Tortellini Cu Sos De Ciuperci Porcini, și Tortellini cu sos de ciuperci Porcini.
Instrucțiuni
Combinați bulionul și ciupercile porcini într-un castron mic pentru microunde. Acoperiți cu hârtie de ceară; cuptor cu microunde la maxim 2 minute; lăsați să stea 10 minute.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați ciuperci buton, rozmarin, sare și usturoi; saut 3 minute.
Adăugați amestecul de bulion și ciupercile porcini în tigaie; se ia de pe foc.
Aduceți apa la fierbere într-un vas mare.
Adăugați ziti; reveniți la fierbere. Gatiti, neacoperit, 10 minute sau pana cand al dente, amestecand ocazional.
Scurgere. Se amestecă ziti în amestecul de ciuperci; gatiti 3 minute sau pana se incalzeste bine. Se amestecă brânza, pătrunjelul și piperul.