Ziti cu Pesto: Ziti al Pesto

Ziti cu Pesto: Ziti al Pesto
Ziti cu Pesto: Ziti al Pesto ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 601 calorii, 25 g de proteine și 15 g de grăsime fiecare. Pentru 2,49 USD per porție, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de frunze de busuioc culese, sare de mare, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest preparat mediteranean. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute. Vă este adus de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 74%, care este solid. Rețete similare includ Ziti cu pesto picant Pantesco, Ziti la cuptor pesto și cârnați și Ziti la cuptor cu curcan și pesto.

Instrucțiuni

1
Aduceți 6 litri de apă la fierbere și adăugați 2 linguri de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Patrunjel Proaspat CulesPatrunjel Proaspat Cules
Locatelli PecorinoLocatelli Pecorino
2
Într-un blender, puneți menta, frunzele de fenicul, busuioc, pătrunjel, usturoi, capere, roșii, piper negru, fulgi de ardei roșu și jumătate din uleiul de măsline. Procesați în rafale scurte până se toacă grosier. Dați blenderul la viteză maximă și stropiți cu uleiul rămas. Procesați până aproape omogen, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Locatelli Pecorino Proaspăt Ras1 Cană Locatelli Pecorino Proaspăt Ras
Locatelli Pecorino Proaspăt RasLocatelli Pecorino Proaspăt Ras
1 Lingură Fulgi De Ardei Roșu Zdrobiți, Plus Plus Pentru Garnitură1 Lingură Fulgi De Ardei Roșu Zdrobiți, Plus Plus Pentru Garnitură
Fulgi De Ardei Roșu Zdrobiți, Plus Plus Pentru GarniturăFulgi De Ardei Roșu Zdrobiți, Plus Plus Pentru Garnitură
Capere De SareCapere De Sare
2 Linguri De Capere Cu Sare, înmuiate, Clătite și Scurse2 Linguri De Capere Cu Sare, înmuiate, Clătite și Scurse
Capere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și ScurseCapere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și Scurse
Sare, Pentru Apa Pentru PasteSare, Pentru Apa Pentru Paste
Sare, Pentru Apa Pentru PasteSare, Pentru Apa Pentru Paste
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Scoateți pesto-ul rezultat din blender și puneți-l într-un castron mare. Se lasa deoparte 1 ora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
4
Gatiti pastele conform instructiunilor de pe ambalaj pana sunt doar al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
5
Scurgeți bine și puneți pastele fierte în vasul cu pesto și le amestecați ca pe o salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste FiertePaste Fierte
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
6
Stropiți pastele cu locatelli pecorino ras și fulgi de chili.și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
PecorinoPecorino
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate39
Revista