Ziti copt cu dovleac

Ziti copt cu dovleac
Rețeta Pumpkin Baked Ziti vă poate satisface pofta mediteraneană în aproximativ 1 oră și 20 de minute . Acest fel principal are 594 de calorii , 22 g de proteine și 34 g de grăsime per porție. Pentru 1,62 USD per porție , această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Vă este adusă de Foodnetwork. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână unt, frunze de pătrunjel, supă de pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 58% , care este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Ziti la cuptor , Caserolă de Ziti la cuptor și Ziti sau Rigatoni la cuptor .

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. Unt (
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
- uncii rame.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
3
Gătiți cârnații într-o tigaie mare și adâncă, la foc mediu, până când grăsimea se formează aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Scoateți din tigaie cu o lingură cu șuruburi, scurgeți pe prosoape de hârtie și lăsați deoparte. Aruncați orice grăsime din tigaie mai mult de 2 linguri.
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Adăugați ceapa, usturoiul, fulgii de ardei roșu zdrobiți și uleiul în tigaie și gătiți, amestecând din când în când până când se înmoaie; aproximativ 3 minute. Se amestecă piureul de dovleac, bulionul de pui și salvie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Conserve De DovleacConserve De Dovleac
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Se amestecă și se adaugă sare. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul și se fierbe 5 minute. Se amestecă smântâna și cârnații. Se fierbe până când sosul se îmbină și se îngroașă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
7
Adăugați pastele fierte și pătrunjelul în tigaie și amestecați ușor toate ingredientele pentru a se acoperi. Împărțiți amestecul de rigatoni între cele 8 ramekine pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste FiertePaste Fierte
1 Ardei Gras Galben, Cubulete Mici1 Ardei Gras Galben, Cubulete Mici
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Stropiți blaturile fiecărui ramekin cu brânză de parmezan și coaceți timp de 35 de minute până când toppingul devine maro auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții8
Scor De Sănătate17
Revista