Ziti copt cu dovleac

Ziti copt cu dovleac
Rețeta Pumpkin Baked Ziti vă poate satisface pofta mediteraneană în aproximativ 1 oră și 20 de minute . Acest fel principal are 594 de calorii , 22 g de proteine și 34 g de grăsime per porție. Pentru 1,62 USD per porție , această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Vă este adusă de Foodnetwork. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână unt, frunze de pătrunjel, supă de pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 58% , care este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Ziti la cuptor , Caserolă de Ziti la cuptor și Ziti sau Rigatoni la cuptor .

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. Unt (
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
2
- uncii rame.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
3
Gătiți cârnații într-o tigaie mare și adâncă, la foc mediu, până când grăsimea se formează aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Scoateți din tigaie cu o lingură cu șuruburi, scurgeți pe prosoape de hârtie și lăsați deoparte. Aruncați orice grăsime din tigaie mai mult de 2 linguri.
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați ceapa, usturoiul, fulgii de ardei roșu zdrobiți și uleiul în tigaie și gătiți, amestecând din când în când până când se înmoaie; aproximativ 3 minute. Se amestecă piureul de dovleac, bulionul de pui și salvie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Conserve De DovleacConserve De Dovleac
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Se amestecă și se adaugă sare. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul și se fierbe 5 minute. Se amestecă smântâna și cârnații. Se fierbe până când sosul se îmbină și se îngroașă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
7
Adăugați pastele fierte și pătrunjelul în tigaie și amestecați ușor toate ingredientele pentru a se acoperi. Împărțiți amestecul de rigatoni între cele 8 ramekine pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste FiertePaste Fierte
1 Ardei Gras Galben, Cubulete Mici1 Ardei Gras Galben, Cubulete Mici
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Stropiți blaturile fiecărui ramekin cu brânză de parmezan și coaceți timp de 35 de minute până când toppingul devine maro auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții8
Scor De Sănătate17
Revista