Ziti coapte cu spanac și vițel ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție conține 790 calorii, 43G de proteine, și 37g de grăsime. Pentru $2.62 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 40 de minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați nucșoară, vițel măcinat, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este destul de bun. Încercați Ziti la cuptor cu spanac, Ziti la cuptor cu spanac, și Ziti Coapte Cu Conținut Scăzut De Grăsimi Cu Spanac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Aduceți o oală mare cu apă la fiert pentru paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
3
În tigaie se încălzește uleiul de măsline, 2 rotații ale tigaiei, la foc mediu până la mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Se adaugă vițelul măcinat și se rumenesc ușor și se sfărâmă, apoi se adaugă morcovul tocat, șalotele, usturoiul și salvia și se condimentează cu sare și puțin piper și se gătește pentru a înmuia morcovii și ceapa, aproximativ 5 minute, amestecând frecvent, se adaugă vinul și se reduce puțin focul pentru a fierbe ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Pungă Tăiței Cu Ouă Extra-lați
Frișcă Suplimentară Groasă
Grăsime De Porc înapoi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1/2 Crenguță Rozmarin
(fie Fie Obișnuit)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
5
Între timp, aruncați pastele în apă sărată și gătiți-le cu 2 minute din instrucțiunile de gătit ale pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
6
Într-o cratiță la foc mediu până la mediu-mare, adăugați unt și topiți, bateți făina timp de 1 minut, apoi bateți laptele, aduceți într-o bulă și condimentați cu mai multă sare decât piper și câteva grătare de nucșoară. Când sosul sa ingrosat suficient pentru a acoperi partea din spate a unui gust lingură și reglați nucșoară și piper pe placul dumneavoastră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
7
Adăugați spanacul la vițel până când este ofilit și încorporați, apoi amestecați împreună pastele, amestecul de vițel și sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
8
Se toarnă amestecul într-o caserolă și se acoperă cu brânzeturile. Se răcește, se acoperă și se păstrează pentru o masă înainte.
9
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
10
Așezați caserola pe o foaie de copt pentru a prinde picăturile și coaceți într-un cuptor încins până se rumenesc și Bulbuc, 35 până la 45 de minute dacă reîncălziți, 15 până la 20 de minute, dacă nu.