Zippy Shepherd ' s Pie

Zippy Shepherd ' s Pie necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6. Acest fel principal are 438 calorii, 25g de proteine, și 27G de grăsime pe porție. Pentru $1.66 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare scoțian. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de ardei gras, sare și piper, ketchup și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de canolan, puteți urma acest fel principal cu Cifre De Afaceri Cireșe-Caise ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 64%, care este solid. Încercați Zippy Shepherd ' s Pie, Paleo Shepherd ' s Pie, și Plăcintă cremoasă de păstor de curcan (alias resturi de Ziua Recunoștinței plăcintă de păstor!) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată.
Adăugați cartofii și gătiți până se înmoaie, dar încă ferm, aproximativ 15 minute; scurgeți și reveniți la tigaie.
În timp ce cartofii fierb, încălziți uleiul într-o tigaie mare. Gatiti carnea de vita macinata cu ceapa, ardeiul rosu si usturoiul pana cand carnea de vita se rumeneste uniform. Se amestecă bulion de vită, ketchup, sos de soia, sos Worcestershire și pudră de curry. Aduceți la fierbere și fierbeți 3 până la 4 minute.
Se amestecă amidonul de porumb cu puțină apă pentru a forma o pastă, apoi se amestecă în tigaie cu roșii, mazăre și morcovi. Gatiti pana se ingroasa; condimentează cu sare și piper. Lingură într-o caserolă.
Preîncălziți cuptorul la setarea broilerului.
Adăugați lapte și unt la cartofii fierți și bateți până la neted și cremos. Lingura peste amestecul de carne.
Se presară deasupra cu brânză mărunțită.
Așezați sub broiler timp de 3 până la 5 minute sau până când brânza este topită și pătată cu maro.