Zing Zang Flanc Friptură
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura de flanc Zing Zang. O porție conține 450 calorii, 42G de proteine, și 27G de grăsime. Pentru $ 3.75 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 6 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți roșii Rome, usturoi, condimente și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Acesta va fi un hit la dvs valentin zi eveniment. Cu o lingură scor de 87%, acest fel de mâncare este extraordinar. Rețete similare includ Friptură De Flanc, Friptură De Flanc, și Friptură De Flanc.
Instrucțiuni
Setați o tigaie mare la foc mediu-mare. Se acoperă cu puțin ulei de măsline și se adaugă usturoiul, ceapa, condimentul Italian și cimbru. Tăiați subțire ardeii Calabrese și pliați în amestecul de ceapă. Se condimentează cu puțină sare și piper și se sotează până se caramelizează bine, 7 până la 8 minute. Puneți deoparte să se răcească.
Tăiați friptura de orice exces de grăsime și îndepărtați orice piele dură de argint cu vârful unui cuțit.
Așezați friptura vertical pe o tăietură curată (astfel încât bobul să curgă în sus și în jos). Folosind un cuțit ascuțit, faceți o tăietură plată pe o parte a bucății de carne și tăiați-o deschisă paralel cu placa, astfel încât să puteți deschide friptura ca o carte.
Se presară generos cu sare și piper.
Pe o parte a fripturii se întinde amestecul de ceapă. Se acoperă cu feliile de roșii, panko și brânza mărunțită. Rupeți frunzele de busuioc și împrăștiați deasupra pentru ultimul strat de umplutură. Îndoiți clapeta de vită peste partea de sus pentru a acoperi. Folosind o frigăruie de bambus, introduceți friptura de-a lungul marginii tăiate pentru a sigila friptura la loc și țineți umplutura.
Încălziți o tigaie mare din fontă sau o tigaie pentru grătar (sau un grătar în aer liber) la mare. Înveliți ușor cu puțin ulei pentru a curăța și a crea o suprafață antiaderentă.
Presărați friptura de flanc cu sare și piper pe ambele părți, apoi puneți-o pe grătarul fierbinte. Gatiti timp de 5 minute pe prima parte, apoi folositi o spatula mare pentru a flip cu atentie si gatiti inca 5 minute pe a doua parte pentru mediu-rare. (Dacă doriți o friptură mai bine făcută, gătiți câteva minute mai mult pe fiecare parte.)
Când ați terminat, scoateți-l de pe grătar și lăsați-l deoparte să se odihnească timp de 5 minute înainte de a tăia în felii groase de 1 inch.