Zinfully Delicioase Coaste Scurte

Zinfully Delicioase Coaste Scurte
Zinfully delicioase coaste scurte ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37g de proteine, 45g de grăsime, și un total de 1332 calorii. Pentru $ 9.3 pe portie, această rețetă acoperă 46% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, țelina, câteva tulpini de rozmarin și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până frunze de dafin ai putea urma acest curs principal cu Adorabil Sos De Mere Prajiturele ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este destul de bun. Încercați Coaste scurte, nu atât de scurte, cu tocană de mămăligă dintr - o nouă întoarcere în sud, Coaste Scurte, și BBQ coaste scurte pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Se usucă coastele și se condimentează din belșug cu sare, piper, ienibahar și boia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Într-un cuptor mare olandez încălziți uleiul, câteva rotații ale tigaiei, la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Se adaugă carnea și se rumenesc în două loturi, întorcându-se frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5
Scoateți coastele pe o farfurie, turnați grăsimea, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
6
În timp ce carnea se rumeneste, faceți o pastă de aromă adăugând usturoiul, chile, frunzele de dafin, pătrunjelul și rozmarinul la un robot de bucătărie și pulsați procesorul pentru a toca fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
7
Scoateți și rezervați pasta.
8
După ce toată carnea s-a rumenit și grăsimea a fost turnată, adăugați uleiul rămas, ceapa, morcovii și țelina în tigaie, condimentați cu sare și piper și amestecați 5 până la 10 minute, până la moale, îndepărtați amestecul pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Adăugați pasta de aromă și amestecați încă 5 minute. Degajează tigaia cu vin și reduce cu 2/3, aproximativ 15 minute. Întoarceți coastele în oală și adăugați stocul. Aduceți amestecul la fierbere, acoperiți și mutați coastele în cuptor și gătiți 2 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
10
Adăugați ceapa și morcovii înapoi în oală pentru ultimele 20 până la 30 de minute de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
11
Scoateți 4 coaste, pentru Ragu coaste scurte cu Pappardelle beat, reteta urmează, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PappardellePappardelle
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
12
Răciți complet cele 8 coaste rămase, apoi refrigerați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
13
Pentru a servi, degresați grăsimea din carnea de vită, reîncălziți descoperită, la foc mediu. Gatiti 20 de minute sau cam asa ceva, pentru a incalzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
14
Scoateți coastele și rezervați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
15
Într-o tigaie mică, topiți 4 linguri de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
16
Bateti in 4 linguri faina pentru a face un roux maro deschis, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
17
Adăugați 1 cană de sos de coaste în tigaia roux, apoi adăugați înapoi în oala de tocană. Reduceți sosul până se îngroașă, încă 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
18
Când coastele de vită sunt gata de servit, aduceți apa la fiert, sareți apa și gătiți tăiței de ou la al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Vin Alb Sec, Globul Ocular Sau, Mai Mult Stoc1/3 Cană Vin Alb Sec, Globul Ocular Sau, Mai Mult Stoc
Coaste De VităCoaste De Vită
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
19
Scurgeți tăiței și întoarceți-i în oala fierbinte. Aruncați tăiței cu unt, sare, nucșoară și arpagic, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
20
Serviți 2 coaste de persoană cu pâine crustă, rucola și sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lingura. Ulei De Măsline Grecesc ImportatLingura. Ulei De Măsline Grecesc Importat
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
1
Încălziți uleiul de măsline extravirgin în cuptorul olandez la foc mediu-mare, adăugați morcovii, ceapa, țelina, usturoiul și condimentați cu sare și piper. Gatiti pana cand este foarte fraged, apoi amestecati pasta de rosii, stocul, carnea scurta de coaste si sosul fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
YukonYukon
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
2
Se încălzește, apoi se răcește complet și se păstrează pentru masă. Degresați grăsimea și reîncălziți, acoperiți, la foc mediu.
3
În timp ce sosul se reîncălzește, aduceți 5 până la 6 căni de apă la fiert cu 1 sticlă de vin roșu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
4
Adăugați pastele și gătiți la al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
5
Scurgeți pastele și aruncați cu sos pentru a acoperi, apoi acoperiți cu brânză Pecorino și pătrunjel tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PecorinoPecorino
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe

Ingrediente

4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilrucola, pentru servirerucola, pentru servire3marimorcovi, tăiați într-un unghi sau tăiați în bucăți de mărimea mușcăturiimorcovi, tăiați într-un unghi sau tăiați în bucăți de mărimea mușcăturii1șuncă întreagă pentru învelitșuncă întreagă pentru învelit4grăsime de porc înapoigrăsime de porc înapoi12coaste scurte de carne de vită cu os, cu greutate și dimensiuni similarecoaste scurte de carne de vită cu os, cu greutate și dimensiuni similare4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilboia de ardei iute, afumată dacă se poateboia de ardei iute, afumată dacă se poate9461 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilboia de ardei iute, afumată dacă se poateboia de ardei iute, afumată dacă se poate4Crustă: firimituri de biscuiți graham3 napi mici, curățați de coajă și feliați cu grosimea de 1/8 inch3 napi mici, curățați de coajă și feliați cu grosimea de 1/8 inch21 litru de lapte integral, la temperatura camereimorcovi mari sau, curățați și tăiați finmorcovi mari sau, curățați și tăiați fin2coaste micițelină cu blaturi cu frunzețelină cu blaturi cu frunze2(mequite, hickory sau arin)țelină cu blaturi cu frunze, tocate măruntțelină cu blaturi cu frunze, tocate mărunt1ardei roșu Fresno chile, tocatardei roșu Fresno chile, tocat1Oreos dublu umplutDespre ienibahar, sau un cuplu ciupeste cuișoare la solDespre ienibahar, sau un cuplu ciupeste cuișoare la sol41 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimentePâine crustă, pentru servirePâine crustă, pentru servire7501 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilvin roșu secvin roșu sec4Crustă: firimituri de biscuiți grahamfăină universalăfăină universală2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpătrunjel proaspăt cu frunze plate, ambalat slabpătrunjel proaspăt cu frunze plate, ambalat slab1lasăPătrunjel plat proaspăt, tocatPătrunjel plat proaspăt, tocat3cuișoareusturoi, tocat finusturoi, tocat fin4cuișoare maricrumble de carne vegetariană congelatăcrumble de carne vegetariană congelată2Crustă: firimituri de biscuiți grahamulei de măsline extravirginulei de măsline extravirgin4Crustă: firimituri de biscuiți grahamulei vegetal sau de măslineulei vegetal sau de măsline21 litru de lapte integral, la temperatura camereiceapa, tocata maruntceapa, tocata marunt21 litru de lapte integral, la temperatura camereiceapa, se taie în pene cu capăt rădăcină atașatceapa, se taie în pene cu capăt rădăcină atașat454ardei habeneropaste pappardellepaste pappardelle41 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimenteBrânză Pecorino RomanoBrânză Pecorino Romano91 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimenteCâteva tulpini rozmarin proaspăt, ace culeseCâteva tulpini rozmarin proaspăt, ace culese41 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimenteSare și piper negru proaspăt măcinatSare și piper negru proaspăt măcinat4coaste scurte fierte, carne trasă și mărunțită plus 1 cană lichid de braisingcoaste scurte fierte, carne trasă și mărunțită plus 1 cană lichid de braising1parmezan rasDespre paprika dulce afumată, o palmă slabăDespre paprika dulce afumată, o palmă slabă3Crustă: firimituri de biscuiți grahamPâine pita, încălzită conform instrucțiunilor de pe ambalaj, pentru servirePâine pita, încălzită conform instrucțiunilor de pe ambalaj, pentru servire7501 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilvin roșu zinfandelvin roșu zinfandel

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru coaste scurte de vită. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, tăieturile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce tăieturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Robert Mondavi Napa Valley Merlot cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Robert Mondavi Napa Valley Merlot
Robert Mondavi Napa Valley Merlot
Aromele multidimensionale ale vinului provin din struguri cultivați în terroiruri distincte din Valea Napa, inclusiv Carneros, cerbi Leap și Oakville districte. Tehnicile tradiționale, inclusiv drojdiile native, macerarea extinsă, îmbătrânirea în butoaie de stejar francez și îmbutelierea fără filtrare, au sporit complexitatea vinului. Acest vin este delicios, cu multe intrări și brânzeturi. Una dintre perechile noastre preferate de mâncare este curcanul prăjit cu umplutură de ciuperci sălbatice și nuci. Friptura de miel, frecată cu ierburi aromate și condimente, sau coapsa de porc la grătar se căsătorește perfect cu aromele delicioase ale vinului.
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate36
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista