Zinfandel-piept de vită fiert cu ceapă și cartofi

Zinfandel-piept de vită fiert cu ceapă și cartofi
Zinfandel-piept de vită fiert cu ceapă și cartofi ar putea fi doar Evrei rețeta pe care o căutați. Acest fel principal are 422 calorii, 33g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 8 și costă $3.53 pe portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Hanuka. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline extravirgin, căței de usturoi, walla walla și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Zinfandel-coaste scurte de vită fierte cu piure de rozmarin-păstârnac, Friptură de vită înăbușită în Zinfandel, și Coaste Scurte De Vită Fierte Zinfandel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Combinați primele 3 ingrediente, amestecând cu un tel.
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Încălziți un cuptor olandez mare la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
4
Presărați carnea de vită cu 3/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper negru. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Piper NegruPiper Negru
Carne De VităCarne De Vită
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați carne de vită în tigaie; gătiți timp de 8 minute, rumenind pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Scoateți carnea de vită din tigaie; acoperiți și puneți deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Adăugați 1/2 linguriță sare, 1/4 linguriță piper negru, ceapă, zahăr și 1 linguriță cimbru la tigaie. Gatiti 20 de minute sau pana cand ceapa este frageda si se rumeneste, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
CeapăCeapă
ZahărZahăr
CimbruCimbru
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Adăugați usturoi, morcovi și țelină; gatiti 5 minute, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
țelinățelină
UsturoiUsturoi
9
Puneți carnea de vită deasupra amestecului de ceapă; se toarnă amestecul de vin peste carnea de vită. Se acoperă și se introduce în cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Carne De VităCarne De Vită
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Coaceți la 325 timp de 1 3/4 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
În timp ce amestecul de carne de vită gătește, puneți cartofii într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
12
Adăugați 3/4 linguriță sare, 1/4 linguriță cimbru, ulei, oregano și ardei roșu; aruncați pentru a acoperi. Aranjați într-un singur strat pe o tigaie cu jeleu acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Ardei RoșuArdei Roșu
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
JeleuJeleu
CimbruCimbru
RolaRola
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
13
Scoateți carnea de vită din cuptor; întoarceți carnea de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
14
Așezați cartofii pe raftul inferior în cuptor. Acoperiți carnea de vită; reveniți la cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
15
Coaceți cartofii și carnea de vită la 325 timp de 45 de minute sau până când carnea de vită este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
16
Scoateți carnea de vită din cuptor; acoperiți și păstrați la cald. Creșteți temperatura cuptorului la 42
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
17
Așezați cartofii pe raftul din mijloc în cuptor; coaceți la 425 timp de 15 minute sau până când sunt crocante și marginile se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
18
Scoateți carnea de vită din tigaie; tăiați bobul în felii subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BoabeBoabe
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
19
Se servește cu amestec de ceapă și cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
CeapăCeapă
20
Se presara cu patrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel

Vin recomandat: Shiraz, Tempranillo, Zinfandel

Shiraz, Tempranillo și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru pieptul de vită. Toate aceste vinuri roșii se pot descurca cu aroma cărnoasă și fumurie a pieptului. Dacă vorbiți de piept tradițional evreiesc, veți dori să căutați un vin roșu kosher. Un vin pe care l-ai putea încerca este Tournon Mathilda Shiraz. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
Tournon Mathilda Shiraz
Tournon Mathilda Shiraz
O culoare strălucitoare, rubinie închisă. Nas: adânc cu fructe negre și arome de piper.Un palat suplu și lacom, cu taninuri mătăsoase și elegante. Sfatul somelierului: șuncă, slănină, carne de vită fiartă.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate43
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiHanukkah
Revista