Zinfandel fiert coaste scurte cu Neeps și Tattie-prăjituri

Zinfandel fiert coaste scurte cu Neeps și Tattie-prăjituri
Zinfandel Braised coaste scurte cu Neeps și Tattie-prăjituri ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete principale. Pentru $9.33 pe portie, această rețetă acoperă 53% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 60g de proteine, 137g de grăsime, și un total de 1824 calorii. Această rețetă servește 4. Dacă aveți la îndemână slănină sli, ulei de măsline, ou și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Acesta este adus la tine de SippitySup. În general, această rețetă câștigă o scor destul de bun spoonacular de 75%. Rețete similare includ Ceapa-Topped cartofi & Rutabaga prăjituri (Neeps și Tattie prăjituri), Zinfandel-Coaste Scurte De Vită Fierte, și Zinfandel-coaste scurte de vită fierte.

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Coaste scurte de vită funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, tăieturile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce tăieturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ați putea încerca este Francis Ford Coppola Diamond Collection Merlot. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
Francis Ford Coppola Diamond Collection Merlot
Francis Ford Coppola Diamond Collection Merlot
Merlot a fost folosit în mod tradițional pentru a amesteca moliciunea și bogăția în amestecuri de Cabernet, dar acum a devenit unul dintre cele mai populare vinuri roșii din California. Seria de diamante Francis Coppola din 1999 Blue Label Merlot este generoasă și opulentă. Este realizat cu cantități mici de Syrah și Cabernet Sauvignon pentru a adăuga personalitate și aromatice de ridicare. Merlot este îmbătrânit în butoaie de stejar francez noi până la trei ani timp de opt luni. Aromele de fructe de pădure și plăcintă de mure din fructe ies în evidență în nas, care se integrează cu calitatea elegantă prăjită din stejar. La gust, aromele identificabile de zmeură și albastru dens, jammy fruit se combină cu structura elegantă a vinurilor pentru a susține finisajul elegant și lung. Seria de diamante Merlot din 1999 este extrem de primitoare, cu o mare bogăție și atracție; este potabilă acum sau poate fi stabilită timp de doi până la cinci ani.
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții4
Scor De Sănătate58
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista