Zimbri Ribeye Kebab
Bison Ribeye Kebabs este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă servește 4. Pentru $ 8.43 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 258 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați bizon ribeye, rozmarin, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Friptură De Bizon La Grătar, Friptură de bizon Ribeye cu unt cu cartofi crocanți, și Kebaburi de bizon la grătar peste mazăre bătută pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 5 ingrediente într-un castron mare; aruncați bine pentru a acoperi. Acoperiți și dați la frigider timp de 45 de minute.
Pregătiți grătarul la foc mediu-mare.
Scoateți bizonul din marinată și aruncați marinada rămasă. Filetați bizonul uniform pe fiecare dintre frigăruile de 4 (12 inci) și presărați sare.
Așezați frigarui pe grătar acoperit cu spray de gătit și grătiți timp de 3 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.