Zi plină de pui și orez
Pui zi ocupat și orez ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără lactate servește 6 și costă $ 2.34 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 536 calorii. Această rețetă de la Toateretete are 5 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 40 de minute. Dacă aveți orez, amestec de supă de ceapă, cremă condensată de supă de ciuperci și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 61%. Încercați Zi Plină De Pui Orez Caserola, O masă rapidă de pui și orez pentru nopți aglomerate!, și Pui Ocupat Weeknight pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Ungeți un vas de copt de 9x13 inci.
Amestecați crema de supă de pui, crema de supă de ciuperci și orezul într-un bol mare.
Se amestecă apa fierbinte și bulionul de pui într-un bol până se dizolvă bulionul; se amestecă în amestecul de orez.
Întindeți amestecul de orez în vasul de copt pregătit și presărați cu jumătate din amestecul de supă de ceapă.
Presărați amestecul de supă de ceapă rămas peste pieptul de pui; aranjați puiul într-un singur strat peste amestecul de orez. Acoperiți cu folie de aluminiu.
Gatiti pieptul de pui pana cand nu mai este roz in centru si sucurile se limpezesc, 2 1/2 ore. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru trebuie să citească cel puțin 165 grade F (74 grade C).