Zesty linte & eglefin pilaf
Zesty lentil & eglefin pilaf ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Pentru $3.09 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 489 calorii, 24g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. 25 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Mergeți la magazin și ridicați migdale, file de eglefin, împachetați linte puy gata gătite și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 95%, ceea ce este uimitor. Rețete similare includ Eglefin Zesty cu cartofi zdrobiți și mazăre, Pilaf De Orez Cu Ierburi Picante, și Salată De Spanac De Linte Zesty.
Instrucțiuni
Gatiti orezul in apa clocotita pana cand este fraged, apoi scurgeti. Între timp, prăjiți ceapa în ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu timp de 10-12 minute până devine aurie. Aduceți puțină apă la fiert într-o tigaie puțin adâncă.
Adăugați fileurile de eglefin, braconați timp de 4 minute până când peștele este doar gătit, apoi scurgeți și rupeți în fulgi mari. Lingurați jumătate de ceapă pe o farfurie, apoi lăsați-o deoparte.
Amestecați orezul scurs și lintea în tigaia de ceapă, apoi pliați prin pește, coaja de lămâie și pătrunjelul pentru a se încălzi.
Se servește acoperit cu ceapa rezervată și o mână de migdale, cu pene de lămâie pe lateral pentru stoarcere.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru eglefin. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Alsacia Willm Pinot Gris Reserve. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
![Alsacia Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.