Zesty dovlecei și ceapă

Zesty dovlecei și ceapă
Zesty Zucchini și ceapă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 58 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 88 calorii. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 11 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți dovlecei, usturoi, sos marinara și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Încercați Zesty Zucchini, Zesty Zucchini Spaghetti, și Zesty Zucchini Skillet pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul în tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Adăugați usturoi; gatiti si amestecati 2 minute sau pana cand se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
3
Adăugați dovlecelul și ceapa; gătiți 8 minute sau până se înmoaie, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
4
Se amestecă sosul marinara, apa și piperul; se amestecă bine. Se fierbe 25 de minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Buștean (4 Uncii) Brânză De Capră1 Buștean (4 Uncii) Brânză De Capră
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
DificultateMediu
Gata În50 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista