Zero Dovada: Nucă De Cocos Banana Smoothie
Zero dovada: nucă de cocos Banana Smoothie ar putea fi doar Indian rețeta pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegană are 204 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Unui cuplu de oameni i-a plăcut foarte mult această masă de dimineață. Această rețetă este plăcută de 16 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână cuburi de gheață, cacao, nucă de cocos tânără și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Încercați Zero Dovadă: Smoothie Cu Brioșă De Afine, Smoothie Cu Nucă De Cocos-Banane, și Smoothie de banane cu ananas de nucă de cocos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți apă proaspătă de nucă de cocos și carne în blender. Lichidul trebuie să fie egal cu aproximativ 2 căni (16 uncii). Dacă este scurt, completați cu apă până la 2 căni egale.
Adăugați banane, curmale, cacao și cuburi de gheață și amestecați până se amestecă bine.
Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant
Indianul poate fi asociat cu Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling ross8. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Jules Taylor Gruner Veltliner cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Jules Taylor Gruner Veltliner]()
Jules Taylor Gruner Veltliner
Un vin vibrant plin de lămâie și piersici albe, cu un strat delicat de vanilie și o mușcătură de piper alb înțepător. Oferă o coloană vertebrală uscată, dar este stratificată și cremoasă, cu aciditate moale și nuanțe de nuci. Este luminos și proaspăt, cu o mare bogăție și textură din fermentul sălbatic și oferă un finisaj deosebit de lung și armonios.