Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Zeppole de portocale și ciocolată. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 999 calorii, 15g de proteine, și 63G de grăsime per portie. Pentru $1.65 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Dacă aveți chipsuri de ciocolată dulce, unt, coajă de portocală și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Zeppole cu sos de ciocolată, Ciocolata Zeppole di San Giuseppe, și Zeppole pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru Zeppolul portocaliu: într-o cratiță medie combinați untul, sarea, zahărul și apa la foc mediu. Aduceți la fierbere. Scoateți tigaia de pe foc și amestecați făina. Întoarceți tigaia la foc mic și amestecați continuu până când amestecul formează o bilă, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La Picior
3 Bețișoare De Covrig
Bomboane Salvatoare
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Transferați într-un castron mediu. Folosind un mixer electric de mână la viteză mică, adăugați ouă, 1 la un moment dat, încorporând fiecare ou complet înainte de a adăuga următorul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Vinegretă De Verjuic
3
Adăugați coaja de portocală și bateți până se omogenizează. Pune deoparte.
Așezați coaja de portocală și zahărul într-un robot de bucătărie. Pulsați mașina până când amestecul este amestecat. Puneți zahărul într-un vas larg și puțin adânc. Setaside.
Turnați suficient ulei într-o tigaie mare pentru a ajunge la o adâncime de 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Încălziți uleiul la foc mediu până când un termometru prăjit înregistrează 350 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
4
Folosind o lingură mică de înghețată sau 2 linguri mici, aruncați cu grijă o lingură de aluat în uleiul fierbinte. Întoarceți zeppolul o dată sau de două ori, gătind până devine auriu și umflat, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Vermut Stropitor
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
5
Transferați zeppolul gătit în vas cu zahărul portocaliu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Bețișoare De Covrig
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
6
Rulați pentru a acoperi zahărul. Continuați să prăjiți aluatul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
10 Chifle Albe Pentru Cină
1
Încălziți crema într-o cratiță mică până când este fierbinte, dar nu fierbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Se toarnă smântână peste ciocolată și se amestecă până când amestecul este neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
3
Transferați sosul de ciocolată într-un vas de scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-3/4 Căni De Lapte Rece, împărțite
4
Serviți zeppolul alături de sosul de ciocolată pentru scufundare.